1

sorumanide daha fazla kazanç nasıl elde edilir?

cevaplarınızı bekliyorum.

6 cevap
0

cevaplarin daha cok kazandirdigini biliyorum sitede. yani ne kadar uzun olursa o kadar cok kazanc demek. birde aktiflik onemli. pek fazla aktif olmayip, buradan kazanc saglayamayiz malesef. yani brndr bosluk buldugumda girmeye calisiyoruem. cogu zaman girmiyorum siteye ama. bu zamana kadar yine 2 odeme aldim. buna da sukur diyoeum. daha fazla aktif olsaydim daha fazla kazanirdim orasi bir keson de.

0

her gun sabahtan aksama cevap yaz. cevap yaz derken onune gelen her soruya degil. cevaplayacagin sorulari once bir yeni seckmede ac diyip satfa acman lazim srekli. sebebi ise cevap yazdiktan sonra tekrar sodu arama diye. sonra hepsine hizli bir sekilde cevap yazman lazim. 10 tl yi bulursunuz gunluk

0

sorumanide kazanç ne kadar aktif olursanız tabiki kazanacağımız miktarda artar ayrica soru sorarak degilde cevapsız sorulara ne kadar yanıt verirseniz bakiyemizde o kadar artar tabiki kişiye kalmış hemde %20 lik sorulara cevaplar mantıklı ve uzun olursa kazancta olur tabiki.

1

sorumani de daha fazla kazanç elde etmenin tek yolu vaktimizin büyük bir bölümünü burada geçirerek sorulara uzun ve pratik cevap vermektir. onun dışında iki kat kazanç olmadığı takdirde burada fazla kazanç elde etmek biraz zordur. ancak soruları da bu şekilde fazla kazanç elde edebilirsiniz.

1

simdi oncelikle daha kisa surede limit ve limitin ustunu yapabilmen icin aktif olman gerekiyor surekli. onun disinda soru sormak sabir. 2 kurus. ama cevaplamak daha fazla kazandiriyor. ne kadar uzun yazarsan kazancin o kadsr cok artiyor. kisa tutarsan daha az alirsin. daha da uzatirsan daha fazla kazanirsin. yani burada asil parayi kazanmak cevaplar yazmaktir... bende genelde cevaplarım sorulari ve suanki istatistiklerime gore guzel kazanc yapmis bulunmaktayim. soru sorarsan 1250 soru sorulunca 25 tl ye ulasiyorsun... ama ben 602 soruya 1900 cevaba 91 tl kazandim suana kadar. ve 1 ay icerisinde. girmedigim gunler cok birde

1

bu işte ustalaşan kişilerin beni aydınlatmasını bekliyorum belki de bu sayede ögrenci olarak gelirimi arttırabileçeğim vekliyorum güzel yorumlarınızı.