0

sabah ödemde talebinde bulundum 35 tl... şuanda da 30 kuruşum var kazanç hanemde... şimdi kendimi fazla kasmadan biraz cevap yazrım. ödemeler ne zaman yapılırsa tekrar eski aktifliğime dönerim. şuan için ödemem yapılacak mı yapılmayacak mı onun beklemesini yapıyorum... o zamana kadar yine birkaç soruya cevap yazar çıkarım.

2

zaten ben pek belli bir miktar hedeflemiyorum şu anda kazancım 52 kuruş zaten ben son ödemelerden sonra 30 tl biriktirip ödeme talebinde bulundum zaten ben pek fazla miktarı hedefle miyorum 25 veya 30 olduğu zaman talep ediyorum çünkü benim çocuklarım var ve ben onlar için bu siteye katılıyorum en azından bir şeyler alabilirim diye yani her 30 tl olduğunda ya da 25 tl olduğunda ödeme talebinde bulunuyorum akşam 30 tl ödeme talebinde bulundum inşallah bu hafta içinde yatırılır ve sorumani sitesi bundan önceki ödemeler gibi bizi yanıltmaz ve ödememizi vaktinde yapar.

0

benim kazanç hanemde şuan 27 lira 93 kuruş var. valla üt bir limit belirlemedim, şu kadar yapayım çekeyim diye ama. nereye kadar dayanabilirsem o zamana kadar para kazanmaya devam diyorum. tabi gönül ister en az 100 tl olmadan çekme ama ona da uğraşmam gerekecek sanırım en az 3-4 gün kadar. şuan için başka bir arkadaşım filan çıkmazsa ekim ve kasım ayında takı takacağım iki kişi mevcut şuan. birisi en yakın arkadaşım. ilkokuldan bu yana hiç ayrılmadık. 20 yıl oldu. o kadar eski ve bir o kadar da en iyi arkadaşım. biri de hemen hemen öyle. o arkadaşım kadar olmasa da o da yakın bir arkadaşım. yani onlar için takı ayarlamam lazım. o yüzden bir üst limit belirlemedim. şu kadar olursa, bu kadar olursa çekerim diye düşünmedim. ne kadar çok aktif olursam kazanmam artacak ama bu aralar pek giremedim, kazanç kasamadım. bakalım temmuz sonuna kadar birşeyler yapmaya çalışacağım, çünkü ağustosta memlekete gidip fındık toplayacağım. 1 ay olmayacağım. o sürenin de telafisini yapmam lazım, o yüzden. bakalım bu gece kaç liraya kadar gelip bırakacağım. uğraşmak istiyorum bu akşam.