1

internetiniz yokken ne yaparsınız?

internetinizin bir haftalığına gittiğini ve erişemediğinizi düşünün sizin için hayat durur mu?

5 cevap
0

internet yokken bazen kendi kendinize kalmış olursunuz. internet aleminin koşuşturmacasından, beğeni kaygısından, basit içerik kirliliğinden uzaklaşınca kendi düşüncelerinize odaklanırsınız.sizi asıl mutlu eden, kimseye bir şey kanıtlamadan gerçekten istediklerinizi yapmaya fırsat bulursunuz.bu fırsatların peşinden gitmelisiniz.kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. ve aslında internet olmadan yapabileceklerinize şaşıracaksınız.

0

eğer evimde internet kesintisi yaşarsam pek birşey yapmam ya da kendi mobil verimi kullanırım onun dışında dışarıda olurum ancak ikiside olmazsa dünyanın sonu gelmiştir. günümüzde internet olmadan pek birşey yapmak mümkün değil çünkü neredeyse her anımız internette ya da sosyal medyada geçiyor. eskiden insanlar oturup muhabbet ederlermiş hikayeler anlatırlarmış şimdi kimse kimsenin yüzüne bakmaz oldu

0

hiç birşey evdekilerle sohbet ederim zaten internet birçok seyden alı koyuyor bizi alıştıgımız için sıkılyırozu internet yoksa

1

valla kardeşim ne yalan söyleyeyim sırf maddiyat durumundan dolayı internette uzun saatler aktif oluyorum. internetim olmazsa, el işleri yaparım sıkça. yani her şekilde kendime bir uğraş bulurum. maddiyatimi biraz toparlarsam, yine internete girerim ama uzun saatler değıl. 1 - 2 saat takılır , çıkarım.

0

eğer ki bulunduğum ortamda kullanabileceğim mobil ya da kablosuz internet yoksa,bu diğer sevdiğim etkinlikler ve aktiviteler yapmama kolaylık sağlar. örneğin elime uzun zamandır okumadığım okumak istedim kitabı başlayabilirim etrafımdaki olup bir tane daha dikkatli şekilde odaklanıp vakit ayırabilirim.bunun yanında bir diğer önemli nokta ise gerçekten bazen hayatımızda telefonumuzun internetini ve evdeki interneti kapatıp sevdiklerimizde daha güzel sosyal ilişkilere girebilir ve güzel bir çay eşliğinde uzun uzun ,tatlımı tatlı sohbetler edebiliriz. o yüzden bazen gerçekten internetin gitmesi hayatımızda iyi olacak galiba.