0

yabancı dil öğrenmede ilk kelime mi ezberlenmeli yoksa gramere mi ağırlık verilmeli?

ben ilk kelime ezberleyerek başladım yavaş yavaş da gramere başlıyorum

3 cevap
0

yabancı bir dil öğrenmek için ilk olarak kelime ezberlemek ve ardından gramerler ile bir araya getirerek konuşmak gerekir.

0

youtubede ferhat yıldız var ilkin grammer öğrenmen gerekiyor.gramer olmadıktan sonra kelimeyle birşey yapamazsın.öğreneceğin dilde şarkılar radyolar dinle filmler izle yazılar haberler oku.busuu duolingo voscreen gibi uygulamalar var.gramer öğretiyorlar çok güzel. indirebilirsin ben kullandım almanca biraz konuşabiliyorum.sonra yazarak çalış bir defter edin grammerleri yaz tekrar et.birazda senin gayretin önemli tabi.senin gayretin olmassa olmaz.bide telefonunu öğreneceğin dilde kullanabilirsin oyunları öğreneceğin dilde oynayabilirsin o dili hayatına yerleştirirsen sık sık görürsen beynin alışacaktır ve öğrenmeye başlayacaktır.filmleri izlerken alt yazılı izle ingilizce öğreneceksen ingilizceyi duy ve alt yazıyıda oku.şimdiden kolay gelsin kardeşim. viel glück.

0

bununla ilgili bir çok öğretici var kimisi mp3 atıp geçe uyurken dinliyor kimisi davinci metodu kullanıyor bir çok yöntem mevcut ama en etkilisi davinci metodu die biliyorum