0

hayatta yemem dediğiniz bir yemek var mı?

şırdan gibi ya da kelle paça gibi kültürümüze ait yemeklerden

10 cevap
0

kabuska ve taze fasulye yemeklerini hayatta yemem damak zevkime hiç uymuyor.

0

işkembe yemem diyorum ama buyuk lokma ye buyuk laf etme demişler cadının biriyle evlenirsin sıkıyosa yeme oklava yersin

0

hayatta yemem dediğim yemek patlıcan tavası ve topalak ikisini de yemiyorum önceleri ikisini de yiyordum ama şimdi ikisini de yiyemiyorum midem bulanıyor bir de yemeklerde domates asla yemiyorum pişik ya da çiğ hiçbir şekilde yemiyorum yiyemiyorum da. normalde çok sevmediğim yemekleri bile yerim ama patlıcan tavasıni ve topalağı hiçbir şekilde yemiyorum yiyemiyorum .

0

ben pek et sevmem etli yemekleri sevmem ama daha sevmediğim çok yemek var etten farklı olarak şırdan sosis karnıbahar balık ton balığı kapuska bamya barbunya pırasa

0

belki de gördüğüm zaman kokusunu veya grüntüsünü sevmeyp ben bunu asla yiyemem dediğim bir yiyecek olur ama genel olarak baktıımızda farklı tatları seven biris olduğum için en azında her ne ise birtadna bakma niyetinde olacağmı düşünoyurm.

0

hayatta yemem dediğim yemek şırdan görüntüsü bile itici geliyor bir de suşi yiyen çok seviyor yemeyen hiç yemiyor.

0

ben yemek fazla ayırt etmem , ama yemeğin içinde iç yağı, kuyruk yağı olursa yiyemem.birde mumbar,suşi yemem denemek bile istemem,

0

hayatta asla yemem dediğim şey zeytindir. yemek olarakta , şırdan, kelle paça, işkembe gibi sakatat türlerine asla yemeği düşünemem. sakatat olarak dediğim tek şey kokoreç ve ciğerdir. aslında benim yemem asla yiyemem dediğim çok şey var galiba çiğ domates ve turşu da bunların arasındadır. ama zeytin kesinlikle başı çekiyor. kendisinden nefret ediyorum çünkü görmeye ve kokusuna dahi dayanamıyorum.

0

ben bugune kadar tek sevmedigim midyedir tüm yemekleri severim

0

şırdan kesinlikle yemem ben yemek secmem fakat şırdanı yemem kelle paça yerim işkembede yerim tadı gayet güzel birde sirke döküp yiyeceksin cok güzel oluyor.