0

bu hayatta herşey imtıhandr yaşam başlıca kader allah kimseye kaldıramayacagı yukü vermez

0

su an imtihana tutuldugum en buyuk sey ; cocuk.

yaklasik 4 yildir evliyim.esim ameliyat oldu.ben ameliyat oldum.defalarca spermiyogram test yaptim.hormon testleri falan.esimde defalarcs test yspti.ama hala bir gelisme yok.rabbimin rahmetini bekliyorum.

0

evet hayatta başımıza gelen bir çok hadise bizim imtihanınızdır. yani özellikle şu diyemem ama yaşadığım bir çok şey de görüyorum ki bu benim için bir sınav ve imtihan ancak bazı şeylerin farkına daha sonradan varabiliyorsunuz o anda göremiyor o şekilde değerlendiremiyorsunuz. bu sebepten zaman geçtikçe bunu daha iyi anlıyor daha iti kavrayarak evet bu benim imtihanım böyle yapmalıyım veya keşke böyle yapsaydım dediğim zamanlar oluyor. hayat bizi bir çok sınavdan geçiriyor. kimimiz sınıfta kalıyor kimimiz yarı yoldan dönüyor kimimizde büyük bir gayretle ve çabayla bununüstesşnden gelmeye çalışıyoruz. imtihanlardan geçiyoruz. sabır ermek şükür ermek gerektiğini anlıyoruz yaşadıklarımızdan.

0

eşim. hayattan soğuttu beni. bu kadar da olmaz. yaşadığıma pişman etti beni, insan gitse de kurtulsam der mi? dedirtiyor işte. param yok diyorsun anlayışla karşılamak yerine hala masraflara sokmak için uğraşıyor.

0

evet var. gözlerimin görmeyişi benim için bir imtihan.

1

evet daha bir kaç gün önce bu cümleyi kurdum kendi kendime. hayatta belki de bazı şeyler bize imtihan olarak geliyor bence de. sabrımızın sınırları zorlanıyor ne kadar katlanabilceğimiz sınanıor resmen. en son mantığımın kesinlikle vazgeçmemi söylediği bir şeyden vazgeçemediğimi ve dönüp dolaşıp aynı noktaya geldiğimi anladığım zaman bende bir durup düşündüm ve belki de böyle bir hayata sürüklenmek benim sınavımdır dedim kendi kendime. çünkü ne yaparsam yapayım resmen sürüklenip gidiyorum. mantığım işlemiyor artık ben de akışına bıraktım ve olacaksa olsun.

0

evet var. bu hayatta sevilmemek ve herkes tarafından dışlanmakta benim imtihanımmış. saglık olsun halimize şükür.

0

eşimin aşırı derecede sevmediğim bir huyu var mecburen olduğu gibi kabul ettim. bu yüzden bazen bu sözü söyleyerek kendimi rahatlatıyorum.