0

sorumani de sorulan soruların altına cevaplar geldikçe soruyu soran kişiler para kazanıyorlar mı?

sorunun altına cevaplar geldikçe kazanılan para artıyor mu yoksa her soru sormada tek bir kez mi para kazanılıyor?

6 cevap
0

şu an için sadece soru soranlar soru başına sadece uzun veya kısa da fark etmiyor 2 kuruş almaktadır başka bir kazancı yoktur altına yorum yapanlar sadece kendi bakiyesini yükseltiyor ne kadar uzun yazarsan o kadar kazanırsın.

0

hayır sorunuza verilen cevaplardan para kazanmıyorsunuz ama kazanıyor olsaydık gerçekten daha güzel olurdu. çünkü insanlar cevap gelsin diye daha yaratıcı ve daha mantıklı sorular sorardı hem de insanların kazanç oranları artardı.

0

hayır öyle bir şey yok sitede sadece kendiniz sonra biliyorsunuz ve cevapladığınız ya sadece kendiniz para kazanabiliyorsunuz. yani şöyle olsaydı sorduğunuz soruya cevap verselerdi yani sizin ne olmuş olurdu yani oturduğunuz yerden hiçbir şey yapmadınız halde para kazanmış olurdu. yani birçok insan da bu yöntemle herkes soru sorar da cevap verecek insanlar oldukça az alacaktı ama böyle bir yöntem artık olmadı. çünkü hem soru sorunca hem de cevaplayıcı sadece sen kendin kazanmış oluyorsun başka kimseye hiçbir kazanç gitmiyor soru sordukça iki kuruş kazanmış oluyorsun cevaplarda bu tamamen sana bağlı. yazınız tutarsan birkaç kuruş kazanmış olursun yazını uzun tutarsan anlamlı tutarsan bu 50 kuruşlarla kadar gidebilir sitenin mantığı son derecede güzel herkesin uyabilceğini düşünüyorum.

0

anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

1

hayir kardesim , sen sadece sordugun ve yazdığın cevaplardan kazanç elde edebilirsin. onun dışında senin sorularina başka yazarların cavap yazması sana kazanç getirmez .soruyu yanıtlayan kişinin kazancına eklenir.

0

sorumani de sorduğunuz sorudan sadece bir kez kazanç elde edersiniz. verilen cevaplardan kazanç elde edemezsiniz. ama kendi sorunuza cevap vererek de kazanabilirsiniz.