0

ben numaralı gözlük kullanıyorum gözlüğü takmadığım da uzağı göremiyorum ve takmadığım için gözümün bozukluğu daha da arttı. o yüzden artık kullanmaya dikkat ediyorum ve özen gösteriyorum. televizyonu çok rahat göremiyorum takmadığımda bulanık gibi geliyor bana. o yüzden artık sürekli takıyorum. yoksa baş ağrısı yapıyor sürekli. dışarıya çıkarken de lens kullanıyorum lens daha kullanışlı ve güzel oluyor. ilk başta kullanırken biraz zordu ama alıştıktan sonra artık kolay gelmeye başladı lensin kullanımı daha rahat o yüzden.

0

ilk gözlüğü takışım 7 yaşıma denk gelir benim.. ve yüksek sayılan bir numara ile.. direk 1.5 numarayla başlamıştı efsane.. giderek artmıştı yıllarca..
konu o değil..
gözlüğü eve getirdiler.. taktım.. koridorda duruyordum.. doktor anneme tembih etmişti.. "cocuk gozlugu takınca biraz sendeleyebilir dikkat edin" diyerek..
kadında yanı başımda duruyor..
gözlüğü taktım.. koridor bir anda netleşti.. ve görüntü dalgalanmaya başladı.. yürüyorum, adım attığım yer ayağımın altından gidiyor.. başladım feryat figan " annneeee yer kayıyooooooooo" kadın tabi hazırlıklı.. "yok oğlum sakin ol" ben adım attıkça koridor uzuyor.. meğerse görüntüden korkup adımları ufak ufak atıyormuşum.. eh ufak atıncada koridor bitmiyor.. görüntü gittikçe aşağı kayıyor.. o yaşta uyuşturucu hap almış gibi garip görüyordum çevreyi.. duvara baksam esniyor, tavana baksam uzaklaşıyor..
garipti..
daha sonra hoşuma gitmeye başlamıştı olay.. ama alışmıştım 1 gün geçmeden..
hey gidi..
şimdi lensin "göz"ünü seveyim..

toplamda 20 numara göz var ama kime ne..

ilk kez gözlük takmak ilk kez bisiklete binmek kadar güzeldir netekim..

0

ben numaralı gözlük kullanıyorum kullanmayinca baş ağrısı yapıyor. ve göz numarası büyüyor
mecburen kullanmak zorundayım.