0

böyle şeylere itibar etmiyorum. bence saçmalıktan başka birşey deyil.

0

beynin sol tarafı sağ tarafa göre daha işlevsel bu yüzden mantıklı geliyor

0

öyle birlerin söylenmesi sadece bazı insanlarda bilinçaltına yerleşip başarılarını buna bağlamalarından kaynaklanmaktadır.yoksa her insan sadece yazma eylemini saymazsak zaten her şartta sol elini kullanmak zorunda bu durumda hepimiz zaten doğuştan zeki insanlarız.

0

evet oyleymis gercektende. cunku sağlak olan insanlar sag beyinlerini yonetirken solak insanlar iki beyninide yonetebiliyormus buda tabiki cok buyuk bir ozellik. benim yegenimin biri solak o kadar akilli o kadar zeki masallah benim bilmedigim seyleri bile biliyor.

0

sol elini kullanan, sol ayağını kullanan veya tam anlamıyla solak olan insanların daha zeki olmasının mantığı şudur. beyniniz iki lobdan oluşur. bunlar sağ ve sol olarak ikiye ayrılır. sağ tarafını daha çok kullanan insanlar biraz daha duygusal olup daha çok görsel tarafı hafızalar. beynin sol tarafı ise daha çok mantığı ile hareket edip net olgularla hareket ederler. matematiksel yönleri çok kuvvetlidir. bundan dolayı beynin sağ tarafını kullanan insanlara göre daha zekidir. buda tamamen olaya mantıksal olarak bakmalarından kaynaklıdır. işin içine duygusallık girdiği zaman bazı sonuçları görmekte zorlanır insan fakat işin içine mantık girerse sonuçları daha iyi analiz edip daha net yargılara varabilirsiniz. durum bundan kaynaklıdır.

0

doğru olabilir ben sol elimi değil ama sol ayağımı kullanıyorum sol ayak da olur

0

buna katılıyorum. kaç tane solak tanidiysam hepsi farklı insanlardı.