0

hayatta bir numaralı hedefi okuyup atanmak. ve daha sonra kendi yuvamı kurabilmek.

0

herkese elimden geldiği kadar rabbimin bana verdiği kadarla yardım etmek isterim hedeflerim her zaman bu yönde olmuştur sıkıntı giderirsek mahşerde bizim de sıkıntılarımız bizim başımızdan gidecektir inşâallah.ve bundan sonra ki hedefimde allah’a layık bir kul olmaya çalışıp bunun uğrumda ömrümü geçirmek en büyük amaç, gaye, ve hedefim olacaktır.

0

hayattaki bir numaralı hedefim üniversite mi bitiremediğim için, alttan ders bıraktığım için, öncelikle okulumu bitirip daha sonra diplomamı aldıktan sonra iş başvurularında bulunmak gerçekten çalışmayı çok istiyorum bölümüm çok güzel bir bölüm o yüzden bölümü mü değerlendirmek istiyorum inşallah diploma en kısa zamanda alabilirim ve yeni iş başvurularında bulunabilirim.

1

iyi bir insan olmak. olduğumdan daha iyi bir insan olmak. çok başarılı bir insan olmadım hiç bir zaman, yaptığım hiç bir şeyi en iyi yapmadım. bari en azından iyi bir insan olayım ve iyi bir insan olarak öleyim diye düşünüyorum.

0

saygıli cizgimi bozmamk. evlatlarimi çok güzel bir şekilde yetiştirmek iyi bir anne iyi bir eş olmak .devamlı mutlu saglikli ve huzurlu olmak.

0

başarılı olmak ve insanlara yardım etmek. başarıya manyak bir takıntım var ne olursa olsun iş hayatında en mükemmeli ve en iyi hedefliyorum yaptığım her işte attığım her adımda istediğim seviyeye gelmek ve istediğim paraları kazanabilmek en büyük hedefim