1

aşırı bakımlı olmak öncelikle herkese göre değişir yani bu tercıhtir. bir insana göre bakımlı olma kriterleri değişebilmektedir. bakımlı olmanın bir zararı yoktur.

1

bakımlı olmak, güzel görünmek her insanın istediği bir şeydir. bakımlı olmak güzeldir. bakımlı olmak illa bir sürü paralar harcayarak yapılan bir şey değildir. bakımlı olmak , öncelikle temiz olmak, ütülü temiz kıyafetler giymek, el ve ayak bakımına dikkat etmek ve uyumlu kıyafetler giyerek, ayakkabılarımız aynı şekilde temiz boyalı , saçlarımız temiz ve taranmış olması bizi daha bakımlı göstericektir. herşeyin aşırısı zarardır tabiki bakımlı görüneceğim diye abartılı kıyafetlerden ve aşırı makyaj dan kaçınmalıyız. kendimize ve yaşımıza uygun kıyafetler tercih etmeliyiz.

2

aşırı bakımlı olmak, kötü bir şey degil elbette.bu biraz tercih meselesi. yani herkes nasil mutlu olmak istiyorsa , o şekilde giyinir ve bakım yapar. benim için bakım temizlik ve hafif makyajdır. genelde sade ve temiz olmaya önem veririm. tabi birçok bayan daha çok makyaj ve allı pullu giymeyi tercih ediyor. saygı duyuyorum. önemli olan kendilerini iyi ve mutlu hissetmeleri bence.

1

bakımlı olmak bir kadın için çok önemlidir. bu demek değildir ki aşırı makyaj ile olur. hayır aşırı makyaj ancak cildini zarar verir. bakımlı olmanın farklı yolları da vardır. doğal olmak ve cildini temiz tutup kendinize özen göstermekte yeterlidir.

1

bakimli olmanin kötü bir yani olmadigi gibi aşırı bakimli olmanin da kötü bir tarafı yok bence. tabi durum kokoşluga gitmedigi surece