0
0

bu sezon spor toto süper lig'de attığı gollerle takımı kaşımpaşa'yı ligin üst sıralarına taşıyarak bu sezon gözleri üzerine toplayan kasımpaşa forveti mbaye diagne olacaktır, zaten gol krallığında ki rakibine biraz fark atmış gibi ve sezonun da ikinci yarısında performansı böyle devam ederse diagne gol kralı olur üstüne de geçen sezon bafetimbi gomis'in en çok gol atan yabancı futbolcu unvanına da almış olur rekoru egale eder.mbaye diagne ligimizin üstünde bir forvet, nerede pozisyon alacağını çok iyi biliyor golü her zaman koklayan bir isim ve sezon sonunda kasımpaşa'da kalacağını sanmıyorum.sezon sonunda transfer olacaktır mutlaka, avrupa'ya açılır belki de ama şu an 4 büyüklerinde aradığı bir santrafor ve kadrolarında isteyeceği listenin üst sıralarında yer alabilecek bir isim.attığı golleriyle performansını yukarı çektiği gibi piyasa değerini de yukarı çekiyor, mali kriz nedeniyle uefa'nın kıskacında bulunan kulüplerimiz için maalesef diagne transferini gerçekleştirmek rüya gibi bir şey olur.

0

kasimpasanin futbolcysu olabilir bushes acik ara fark var stem helal olsun onada saglam basiyorlar kadro yapisuda fena deil helal olsun hepsine

0

büyük ihtimalle kasımpaşanın forveti diagne olucaktır güzel bi form yakaladı her maç gol atıyo bence diagne olucaktır

0

bu sene 4 büyüklerde fazla iş yok. büyük ihtimalle kasımpaşadan diagne olacak

0

kasımpaşa sporlu diagne favori gözüküyor ben de de diagne olur

0

bu sene süper lig'deki forvet oyuncuları pek fazla iş yapamadıklarını görüyoruz aslında. kasımpaşa'da diagne bu seneki performansı oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor ve gol kralı olma ihtimali oldukça yüksek. eğer ikinci yarıda aynı performansı göstermeye devam ederse gol kralı olur.

0

süper lig'de baktığımız zaman kasımpaşa takımına şu an için ligde bulunduğu konuma getiren oyuncu bana göre diagnedir diye düşünüyorum. gerçekten çok kaliteli bir forvettir ve oynadığı her maça menemen gol attığını söyleyebilirim. şu anlık de zaten açık ara gol krallığı konumunda lider gidiyor umarım böyle oynamaya devam eder ve sene sonunda gol kralı olur.

0

diagne olur adam efsane oynuyo ve trezeguet gibi bi adam var arkasinda

0

kasımpaşa'dan mbaye diagne olabilir.