0
0

gol deyince aklıma rakip oyuncunun diğer rakip oyuncunun kalesine attığı top geliyor.

0

gol denilince futbol geliyor iki takımın karşılıklı oynayıp birbiri kalelerine top atmasıyla oluyor tabi bir taraf daha üstün

0

90 dakika boyunca iki takimin birbirine ustunluk saglayip aglari havalandirmasi 've turbunleri costurmasi demek.

0

ercan taner ve efsane bağırışları geliyor tabiki.

0

futboo geliyo aklima 20 kisinin 1 top arkasnca kosdugu geliyor

0

gol deyince benim aklimaa ilk sevinc geliyor 11 kisi seviniyor amaa karsi takimdaki 11 kisi özüliyorr goll iki taraf futbol oynaniyor ve goll mac yapiliyor toplaa kaleye attiligindaa gol oluyor kimee sevinc kime hüzün

1

gol denilince aklıma gelen... bir futbol sahası ve içinde bir topun peşinden koşan 22 adam.. 2 si kale denilen fileli kapı diyeyim onun ortasında.. diğer 10 kişi de bir topu bir birlerinin ayağından almak için mücadele veren adamlar.. sonra biri karşı takımın kalesine ayağına gelen topu atınca kalede duranda buna engel olamayınca gol oluyor.. bütün stadyum da millet goooooooooooooll diye bağırıyor.. biri anons geçiyor.. fenerbahçenin golünü 34 ncü dakika da alex attı.. fenerbahçe 1 galatasaray 0 diyor..ve ekliyor.. alex... bütün stad bir ağızdan alex diye bağırıyor.. :)

0

ingiliz futbolu geliyor aklıma, oyun bu kadar akıcı nasıl olabilir, muhteşem bir lig ve olağanüstü oyuncularla taktik savaşları,bu lige çok fazla renk katıyor.gol denilince ronaldo-messi kapışması geliyor, el classico aklıma geliyor.hiç kaçırmamaya çalışırım, gol denilince robben-sneijder geliyor aklıma.

1

yavaş çekimde futbolda topun oyuncunun ayağından çıkıp, kaleci engelini aşarak, kalenin fileleriyle buluşması geldi aklıma ve arkasından duyulan setircilerin gooool çığlıkları :)

0

ayakla oynanan futbol isimli oyunda atan takımı öne geçiren amaç