0

ahmet kural diyince eminim ki bir çok kişinin aklına sılayla olan mesele gelecektir. ama benim ise aklıma gelen çektiği diziler çektiği filmler geliyor. insanları ne kadar eğlendirdiği ne kadar güldürdüğü geliyor.

0

ahmet kural denilince murat cimcime oynadığı düğün dernek filmi geliyor güldürüyordu

0

direk aklima evlenmek geliyo ya evlenmek guzel

0

ahmet kural aslında bundan 1 sene öncesine kadar çok sevdiğim oyunculuğunu son derece beğenip takdir ettiğim birisiydi. kardeş payı, düğün dernek gibi yapımlarla komedi anlamında son zamanlarda çok ön planda olan ahmet kural, murat cemcir ile birlikte ayrılmaz ikili haline gelmişti. fakat son zamanlar da ahmet kural hakkında çok üzücü haberler alıyoruz. kadına şiddet konusunda son derece hassas bir durumda olan halkımız bu haberleri ardı arkası kesilmemesi üzerine üstüne üstlük gene halka hitap eden çok sevilen bir sanatçı olan sılaya karşı olması magazin ve haber gündeminde fazlasıyla yer almıştır. bu olaylar üzerine mahkemeye baş vuran sıla ahmet kural hakkında suç duyurusunda bulunmuştur bu konuya henüz mahkeme sonuçlanmadığı için öyledir veya böyledir diye bir yargıda bulunmak istemiyorum. ancak bundan önce ki kız arkadaşları da ahmet kuralın şiddet bağımlısı olduğunu kendilerini şiddet uyguladığı söyleyince ister istemez artık bir önyargı oluştu kendisine karşı. hakkında ki haberlerin git gide artması üzerine reklam anlaşmaları ve projeleri iptal olan ahmet kural bulunduğu bu durumun içerisinden nasıl çıkar bilmiyorum ancak düştüğü durum son derece içler acısı bu kesin.

0

sıla düğün dernek murat cemcir sılaya bakması komedi eğlence

0

normal şartlarda ahmet kural denince aklıma direk düğün dernek geliyor. ama son dönem sacmasapan konulara adı karıştığı için insanın aklina o olaylar gelmeye başlıyor. işte ünlülerde bu çok sıkıntı küçük bir hata bütün başarılarının önüne geçebiliyor. verdiğin bütün yemekler silinebiliyor.