0
-1

bu saydıklarını en başında tabii ki iş gelir eğer işin varsa düzgün bir şekilde çalışıyorsan kazancın da iyi ise tabii ki evinde olur araban da olur hayatım güzel olur sıkıntı çekmezsin çünkü çalışıyorsan bunların elde etme imkanın da vardır her şeyin başı iştir bazen çalışıp da didinip de bunları elde edemeyenler de var.

1

tabii ki bu üçü arasından öncelikle iş sahibi olmak zorundayız çünkü herhangi bir iş sahibi olmadan ev almakta araba almakta bir hayalin ötesine geçemez. ancak maalesef ki bu devirde iş sahibi olmak bile gerçekten çok zor bir hal almış durumdadır. bir iş bulabilmek için bile senelerce beklemek zorunda kalıyoruz ve bulduğunuz işlerde de çoğu zaman hak ettiğiniz parayı kazanamıyoruz. iş bulduktan sonra da eğer imkanınız elveriyorsa ve bulunduğunuz şehirde ev fiyatları uygun ve makulse böyle bir durumda öncelikle tabii ki ev almamız çok daha faydalı olacaktır. ancak büyük şehirlerde özellikle ev fiyatları çok yüksek olduğu için insanlar araba almaya çok daha öncelik vermek durumunda kalıyorlar. çünkü gerçekten bu devirde arabada lüks değil zorunlu bir ihtiyaç haline gelmiş durumda. insanın işi olunca biraz çaba ile zaten süreç içerisinde insan istediği her şeye sahip olabilir. belki en iyisi olmaz, belki hemen de olmaz ama çabalayan bir kişinin çabaları asla karşılıksız kalmaz yeter ki kendinize inanmayı ve güvenmeyi asla bırakmayın.

0

herkez iyi bir işin olsun diyor kardeşim bi evin olsa ve kira parası ödemesen daha iyi deilmi iş heryerde bulunur ama ev bu devirde almak 20 sene eşşek gibi çalışssan zar zor bi ev alırsın herkez ihtiyacı olanı alırmış ben ev alırdım şahsen çünkü evin kirası zaten çok çalıştığının yarısını kiraya veriyon evin olsa kira parasınıda kendine ayırsan oh mis gibi yaşar gidersin hatta birikim bile yaparsın biraz mantıklı düşünelim.

0

ilk önce iş ondan sonra planladığıun herşey gerçekleşir. iş olmazsa planaladığın hiç bir şey olmaz. un,,

0

iş olmasa evde olmaz araba da. bir de evden önce araba almak da akıl karı değil. fakat şimdi öyle bir sistem oluşturdular ki yaşamak imkansız oldu. ev almak eşek yüküyle borca girmeden imkansız. mecburen kirada oturuyoruz. iş her zaman mecburi ben işten mecburen çıkalı 6 ay oluyor oğlum için çıktım eşim de çıksa aç kalırız. ev almak rüya olmuş araba almak da neredeyse mecburi. mantık dışı yaşıyoruz hasbelkader.

1

valla kardeşim iyi bir işin olursa, evinde olur , araban da.tabi asgari ücretli çalışan biriysen, babadan kalma ev varsa , ancak o şekilde ev sahibi olabilirsin, başka türlü çok zor çünkü ay sonunu zor getirirsin. araba da şahin model bir araba kullanırsan olur asgari ücretle öteki türlü çok zor.