0

marketler uygun olduktan sonra alışverişi yapamak için güzel mekan lar aslında..ucuz adını çıkaran marketlerinde ufak ufak kar payı koyduğunu bazılarınında yanın a yaklaşılmayacak derecede pahalı olduğunu gördükçe ister istemez araştırma yaparak farklı marketlerden ürünlerin araştırmasını yapıp satın almaya gayret gösteriyorum.ne yazıkki aynı ürün ama her markette uçuk raakamlar olabiliyor.indirim günlerini takip etmek daha uygun oluyor cebimize göre..

0

her market yaklaşık aynı.o çok ucuz sattığını sandığınız bazı marketlerin ürünleri de beş para etmez.ya çok kalitesiz, yada son kullanma tarihleri yaklaşmış ürünler.indirim günlerini takip ediyorum. migros bu konuda iyidir.buraya bir ürün vermeye kalktığınızda bir çok analizden geçer.çok titizler.üründe en ufak bir şey gördüklerinde hepsini geriye gönderirler.bunu bizzat şahit olmuş biriyim.

0

ne yönden bakıldığına bağlı. her ikiside pahalı ama migros hep kalite olmuştur.

0

indirimleri takip edince migros daha avantajlı gibi görünüyuor.

0

migros eğer indirimleri takip ederseniz müthiş karlı oluyor.

0

migros. migros pahalı gibi bir algı var fakat migrosta çok sık indirim oluyor ve indirimleri gerçekten ucuz oluyor ve migrosun kendi ürünleri oldukça uygun fiyatlı

0

her ikiside pahalı. migros daha fazla yerde bar bu yüzden migros.