0

öncelikle profinolesyel bi yetenek varsa tabi ki çok para güzel kazanırsın mesala yetenek varsa bir kan on makinesi alarak insanlardan mesala büyük şehirlerde fotoğraf çekmeyi severler mesala manzaralı bir yerde fotoğraf çekmek ister kan on makinesi güzel çekim yaptığı için fotoğraf çektirler ve bu da bedava olmaz tabiiki ücretli her fotoğraf başına 1 tl yada 2 tl alıyorlar ve bu seni günde 50 tl kazanma na yardımcı oluyor profonesyel bir fotorafcosaniz düğün günün de tabiki anıları olması için fotoğraf çekiyorlar hemen burada fotoğraf çekerek para kazanılabilir.

0

eğer fotoğraf çekimi konusunda bir kurs aldıysa veya profesyonel fotoğrafçıysa tabikide kazanması normal

0

bence kazanıyorlar çünkü bir düğün fotoğrafçısı bile fotoğraf başına on lira alıyor gayet iyi para.

0

fotoğrafçıların kazançlarını analiz edecek olursak olursak eğer genelde kazandıkları dör beş kalem vardır. bunlar vesikalık çekimler düğün çekimleri mezuniyet çekimleri ve dış çekimler
vesikalık çekimler: bunlar genellikle gündelik sıradan işlerini halletmeye gelen insanlardır ve en az 20 müşteri böyle gelir bu da en düşük fiyattan hesaplayacak olursak ki bu da 20 tl gibi bir meblağ eder.
vesikalıktan gelen para minimum 400 tl eder.
düğün çekimleri: genelde yaz ve bahar dönemlerinde yapılan düğünlerden bir fotoğraçı sezonda 50000 tl gibi hatırı sayılır büyüklükte paralar kaldırabilir.

0

eskisi gibi para kazanmıyorlar diye biliyorum çünkü artık herkeste akıllı telefon var fotoprafçıya gerek duymuyorlar tabi bulunduğun konuma göre değişiyor artık daha çok yenidoğan çekimlerinden kazanıyorlar kazanırlarsa

0

evet çok para kazanıyorlar.arkadaşım kendine bir profesyonel canon kamera aldı ve herkesin fotosunu çekerek photop da yaparak çok fazla para kazanıyor ve düğünlerde fotoğraf çekiyor. düğün öncesi resimleri çekerek de çok fazla para kazanıyor.

0

evet fotoğrafçılığın çok para kazandırdığı söylenir ben daha önce araştırmıştım özellikle bu fotoğrafçılar, fotoğraf çekip bu fotoğrafları para karşılığı sattığı zaman iyi parlar kazandıklarını duymuştum. farklı ve çeşitli yöntemler ile de para kazanabiliyorlar.

0

evet kazanıyorlar. dört tane biyometrik fotoğraf 20 lira. yani küçücük bir fotoğraf 5 lira.