0

niye bozdurmamış olabilir diye düşünüyorum da belki korkuyordur çünkü malum kara para aklamak isteyenler peşine düşmek isteyebilir ya da öğrenilmesini istemiyordur çünkü sonra insanlar parasını almak için ona zarar verebilir haberşerde bi arsa için aileler tok oluyor valla o kadar para için artık be yaparlar aklımın ermediği bişey bu o yüzden belki doğru zamanı bekliyordur ya da acaba anladılar da adamı öldürmüş olabilirler mi umarım öyle bişey olmamıştır para için kimse kimsenin canına göz dikemez çünkü buna kimsenin hakkı yok haddi de değil

1

bence o kadar parayı alıp akrabaları8 başına üşüştürmeye gerek yok sonra aldıgı paranın hayrını göremez olacagı bu.

0

bdnnce de bozdurmasin. bende olsam, o bilet bana ciksa bende bozdurmazdim ki o bileti. en iyisini yapiyor valla adsm

0

bence çekmeye korkuyor çünkü çekse millet başına üşüşür ve adam aldığı paranın hayrını görmez . kendini unutturup daha sonra çekerse daha iyi olur kendisi açısından.

0

o kişi şuan için en iyisini yapıyor. unutulup gidildiğinde bu olay gidip bozduracak. sonra ne yaparsa yapar. bende olsam onun yerinde bende ortaya çıkmazdım şuan. görüşmediğim akrabalarım çıkar sonra. :d :d paralandı diye, milli piyango çıktı diye akrabaları arkadaşları çevresini sarıp para tırtıklamaya çalışacak. en iyisini yapıyor çıkmamakla. biraz daha beklesin. elbet gündemden düşecek. o zaman çeksin parasını. yılın son zamanlarına doğru da çekmesin bence… kasım ayından önce gitsin milli piyango idaresine. çünkü piyasaya milli piyango biletleri düştüğü andan itibaren tekrar hatırlanacak. aldı mı almadı mı diye araştırılacak… en iyisi böyle nisan- mayıs aylarında çekmesi.