0

kesinlikle bizim takıma yakışacak bir forvet olduğunu düşünüyorum. böyle düşünen insanların da ligi yakından takip ettiklerini açıkçası düşünüyorum.
eski forvetler ile kıyas yaparsak bile en kötü forvetler arasında yerini alacak bir isim için düşünmeye gerek yok bize daha iyi forvetler lazım .bol bol gol atacak bizi şampiyon yapacak genç golcüleri bulmamız lazım..

0

bana göre galatasaray mbaye diagne değil de, mario balotelli veya haris seferovic tarzında bir forvet oyuncusunu almalı, diagne rakip defansların arasında kaybolup gidiyor ama henry onyekuru ve sofiane feghouli gibi diğer oyunculara da yer açıyor istenilen gol sayısına ulaşamasa da.galatasaray mitroglou'yu önümüzde ki sezon oynatmalı, en azından mitroglou kariyerli bir futbolcu ve olimpiakos,benfica, marsilya gibi takımların birinci sınıf gol ayağı olarak formalarını terletti.bu sezon mitroglou pek fazla forma şansı bulamadı, akhisar maçında son dakika golüyle üç puanı getirmişti

0

galatasaray devre arasında bu sezon kasımpaşa formasıyla 20 gol atan yıldız futbolcu mbaye diagne'yi, son anda kadrosuna kattı ve ister istemez şu soru akla geliyor "transfer sezonunda böyle bir oyuncuyu galatasaray'a 10 milyon euro'ya almak doğru mu?". mbaye diagne'nin son dakika golüyle rize deplasmanında sahadan 3 puan ile ayrılmıştı galatasaray, diagne adeta takımını ipten aldı desek yeridir ama istenilen bir performans sergiledi diyemeyiz çünkü mbaye diagne'den galatasaray taraftarı çok büyük şeyler bekliyor. mbaye diagne galatasaray'ın tam da aradığı forvet oyuncusu değil, kariyerinde ilk kez galatasaray gibi büyük ve hedefleri ileri olan bir takım da oynuyor daha önce hiç böyle bişey başına gelmedi ve buna tecrübe denir, tecrübesi pek diagne'nin omuzlarında çok büyük bir yük var, bu sezonu bu şekilde devam edebilir, toleranslı olmalıyız ama önümüzde ki sezon diagne'nin yanına sürekli oynayabilecek bir forvet oyuncusu almak şart ve belki de sahada çift forvet oynadığı zaman mbaye diagne daha da fazla katkıda bulunabilir.yeni sezon öncesi mbaye diagne için 20 milyon euro'luk bir teklif alınırsa , o zaman galatasaray hiç düşünmeden bu oyuncuyu elden çıkarmalı ve yerine başka üst düzeyde bir forvet oyuncusu almalı çünkü o zaman galatasaray daha da büyük başarılara imza atmış olacaktır.galatasaray geçen yıl gol kralı olan eski futbolcusu bafetimbi gomis ayarında bir forvet ile şampiyonlar ligi'nde ülkemizi temsil etmeli,yoksa işi cidden çok zor.

0

diagne galatasaraya atılan en büyük kazıktır. tarihe en büyük kazık olarak geçecektir. keşke gomis gitmeseydi

0

diagne bence galatasaray futbol takımının aradığı golcüdür.adam gol için yaratılmış bir kere.çok gol atar galatasaray'da. hayırlı olsun eğer bitti ise transferi.