0

mbaye diagne ve kostas mitroglu'yu renklerine bağlayan galatasaray umarım pişmanlık yaşanmayacağına inanıyorum. çok yerinde bir transfer kararı bence. ama aynı şeyi kostas mitroglu için söyleyemiyorum. türkiye ligi'ne alışması ne kadar zaman alır bilinmez. şu anda zaten diagne'nin 17 maçta attığı 20 golü var. bunu umarım daha da artıracaktır. hiç şüphem yok. çünkü tam bir santraforda olması gereken özelliklerin çoğuna sahip. mesela hava toplarına olan hakimiyeti, sürati, topu alıp hızlıca rakip kaleye pozisyonlar yaratabilir, çok akıllı bir oyuncu. golü seziyor ve ona göre hareket ediyor. pozisyonunu çok iyi alıyor. her zaman doğru pozisyonda duruyor ve golünü de atmayı ihmal etmiyor. sanırım 4 maçlık galibiyet cezası bitti . bu hafta trabzon'a karşı oynanacak maçta forma giyebilir.
galatasaray bu transfer için kasımpaşa'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. bu rakam bana göre biraz fazla ama o futbolcu için değer . zaten kendisini yeterince kanıtladığına inanıyorum. diagne performansını umarım daha da çok artırır. bir beşiktaşlı olarak söylüyorum zamanında kostas mitroglu'yu fiyat yüzünden alamamıştık. şuan ise galatasaray aldı . hayırlısı neyse o olsun. umut ediyorum ki ikisi de galatasaray'a güzel katkılar yapacaktır.

0

diagne ve kostas'ı renklerine bağladı galatasaray. diagne zaten ligimize göre bir oyuncu olduğunu 17 maçta attığı 20 golle açık bir şekilde gösterdi. eğer kanatlarınız ve belhanda oyuncuyu iyi beslerse gomisin rekorunu kırabileceğini düşünüyorum ama oyuncunun tek ve en önemli handikapı disiplinsiz olması 2 gün sonra antreamnları aksattı ekti gibi haberler duyarsak hiç şaşırmayın. bunun dışında benim de bir fenerbahçeli olarak sevdiğim başarılı bulduğum bir futbolcu parası tuzlu
ama galatasaray bu transferle "transfer ıstemıyorum bu saatten sonra gelen oyuncu zatten işe yaramaz" diye şenol güneşin tersine ligde iddaalı olduklarını göstermiş ve bu parayı vermiştir. kostas mitroglou ya gelecek olursak yanımıyorsam 2016-2017 sezonu fenerbahçe ve beşiktaş bu oyuncu için birbiriyle yarışmıştı ikisinin de fiyat yükseltmesi oyuncunun kulüpte kalmasına neden olmuştu o zamanlar da araştırmıştım çok güçlü ve sert bir golcü tam ligimize göre. bazı rakipler yunan diye türk düşmanı vs diyorlar. ama böyle ne bir açıklaması vardır ne de başka bir şey galatasaray durdu durdu turnanın gözünden vurdu. allah utandırmasın.