0

sorunun sorulduğu tarihlerde gerekiyordu zaten forvet mevkine transfer yapılarak takviyede yapılmış oldu. mevcut kadrosu itibari ile forvetten çok sakatlanan emre akbabanın mevkisine sağlam bir takviyeye ihtiyacı var diye düşünüyorum. bu nedenle şuan galatasaraya forvet gerekmiyor.

0

galatasaray sezon başında geçen yıl şampiyonluğunda çok büyük etkisi olan golcü oyuncusu bafetimbi gomis'i göndererek çok büyük bir hataya imza atmıştı, eren derdiyok'tan da pek fazla faydalanamadı maalesef ve devre arasında transferin son saatlerinde kasımpaşa forveti 20 golü bulunan mbaye diagne ve marsilya forveti yunan oyuncu mitroglou transferiyle forvet açığını hâlâ kapatamadı.

0

galatasaray a hemde acil bir transfer şart tabiki de bu sene oynadığı forvetsiz maçlarda şans ile buralara geldi oynadığı futbol aslında hiç zevk vermiyor ben beşiktaş taraftarı olarak hiç beğenmiyorum yönetimin genç brezilya veya avrupa'dan genç yetenekleri bulup ileriye dönük yatırım yapmaları şart

0

galatasaray'a şu an en çok lazım olan mevki santrafor yani forvet gerekli galatasaray futbol takımı antalya kampına ile forvet olmadan gitti spor yorumcuları bile bu konuda forvetin yok ki neden kampa gittin �stanbul'da bile yaparsın de demişlerdi ama 2. yarı maçları başladı hala galatasaray'da forvet yok şu an için tek forvet var o da sinan gümüş bu futbolcu her maçta 90 dakika oynayıp nasıl ayakta kalacak adamdan her maçta bu kadar verim alamazlar ayrıca bu adam sakatlandığında veya kırmızı kart gördüğünde yerine geçebilecek hiç bir futbolcu yok onun kalitesinde veya ondan üst hep kondisyon olarak düşük futbolcular var bunu da görüyoruz şans olarak ankaragücü 6-0 yendiler ondan sonra boluspor ile karşılaştılar türkiye kupası'nda ama orada da zoruna penaltıdan attığı golle 1-0 yendiler sonrasında bu hafta göztepe ile deplasmanda oynadı bu maçları kötü oynadığı futbolla gene sinan 1/0 galip gelsede bu futbol hiç memnun etmedi ayrıca daha önlerinde onca güçlü takım var bunlara karşı önlem alması zor dede vede kalmayacağını düşünüyorum o yüzden forvet en kısa zamanda yapılması gerekir

0

galatasaray'a forvet gerekir. çünkü sezon başında eren derdiyoka tek bir santraforla sezona başladı. eren derdiyok'ta bazı maçlarda oynadı bazılarında ise maç öncesi ısınmaya kadar çıkıp sonra fatih terime hocam ben sakatım dedi. bu olaylardan sonra fatih terim sezonun ortasına kadar onla idare etti çünkü elinde devşirme forvet olan sinan gümüş ve eren derdiyoktan başka forvet oyuncusu yoktu. sinan'ın sakatlandığı zamanlarda forma şansı verdi erene. devre arası transfer sezonu açılınca eren derdiyok u kadro dışı bıraktı ve en az iki tane forvet oyuncusu istedi yönetimde hala uğraşıyor hala uğraşıyor. alab carvalho, alexandre pato ve tettehle görülüyor. anlaşılırsa galatasarayda ki forvet oyuncusu boşluğu dolar.

0

galatasaray futbol takımına forvet tabii ki de gerekli. hatta 1 değil 2 tane forvet gerekli. eren derdiyok'un da kadro dışı kalmasından sonra ellerinde hiçbir forvet oyuncusu kalmadı çünkü. aslında galatasaray baktığımız zaman ligin geneline, ligin en çok gol atan 2. takımı durumunda an itibari ile. bir çok insan bu durum da forvet transferine ihtiyaç var mı diye soruyor iken ben bu sorunun sorulmasını büyük bir şaşkınlık ile karşılıyorum. çünkü galatasaray 3 kulvar da mücadele ediyor bu sene. şampiyonlar ligi macerasını hatırlayacak olursak eğer galatasaray'ın, grup aşamaların da ki en kolay kurayı çekmiş olmasına rağmen zar zor 3. olarak bitirdi grubu. bunun en büyük sebebi ise o seviye de hataya af olmadığından. eğer ki siz bir maçta kaleye gidip gidip durmadan gol kaçırıyor iseniz emin olun kalenizde 15-20 dakika içerisinde golü göreceksiniz. bu her zaman böyledir. portekiz de oynanan porto maçını bir hatırlayın. sayısız gol fırsatından yararlanamadı galatasaray. eğer ki gomis takımda kalmış olsaydı veya gomis sonrası takıma adam akıllı bir santrafor alınmış olsaydı o pozisyonlardan en az 2 tanesini gole çevirip galatasaray' a belki de 3 puan kazandıracaktı ve galatasarayın gruptan çıkmasını sağlayacaktı. veya istanbulda oynanan porto maçını hatırlayın. eren derdiyokun kaçırdığı golleri falan. bunların hepsi avrupa da büyük sıkıntı yaratır beyler kesinlikle forvet gerekiyor galatasaray'a şuan da. mevcut kadrosuna bakacak olursak galatasarayın hücum bölgesinde younes belhanda, sofian feghouli, henry onyekuru ve sinan gümüş bulunuyor.fakat hiçbiri bir santrafor değil. hepsi çok yetenekli oyuncular sinan gümüş dışında ancak gol bölgesinde zaman zaman sıkıntı yaşayabiliyorlar. mevcut piyasa da galatasaray ile adı anılan bir sürü forvet var. bunlardan en ciddi şekilde ismi geçen isimler ise alan carvalho, alexander pato ve tetteh. ben bu transferlerden hiçbirinin olmasına ihtimal dahi vermiyorum sebebini hemen açıklayayım. alan ve pato çin de forma giyiyorlar. ve yıllık olarak aldıkları ücretler 6 milyon euronun üzerinde. türkiye' de ise bir oyuncuya yıllık en fazla 4 milyon euro verilebiliyor mevcut ekonomik şartlardan dolayı. siz çinden forvet alabilmek için o oyuncuya orada kazandığı maaştan en azından 1 milyon euro fazla vermeniz gerekiyor ki adam orada ki zengin hayatını bırakıp buraya gelsin daha çok para kazansın. fakat galatasarayın bir oyuncuya yıllık 7 milyon euro vermesi durumunda tamamen iflas bayrağı çekeceğine herhalde hepimiz hem fikir durumdayız. bu yüzden ben pato ve alan transferlerini hiçbir şekilde gerçekçi bulmuyorum. öte yandan bir diğer adı geçen tetteh ise türkiye'ye gelecek tarz da bir oyuncu değil. mevcut piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro ve takımı onun için 12 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istiyor. bu yüzden bu transfer de bana göre imkansız durumda. demba ba da zaten başakşehire gitti.bu etkenler göz önüne alındığı zaman galatasarayın santrafor bölgesine transfer yapması çok zor gözüküyor ama mecburlar.

0

galatasaraya en çok zaten forvet gerekli çünkü galatasarayın şampiyon olabilmesi için bitirici ve son vuruşları iyi bir forvet transfer etmesi lazım.forvet transfer etmezlerse bu yönetimin sonu olur çünkü 6 ay önce gomisi satıp fatih hocaya biz forvet alcaz zaten diyip ikna etmeleri ve bu 6 ay içinde herhangi bir çalışma yapmayip ocak ayı transfer dönemi acıldıgından bu yana sadece 2 futbolcu transfer edebilen galatasaray'ın forveti yok böyle saçmalık mı olur diger takımlara 2 3 forvet alıyolar bizim yönetim para harcamamak için transfer yapmıyo yada transfer yapma becerisi bizim yöneticilerde yok.eger galatasaray 1 hafta içinde forvet transferi yapmazsa şampiyonluk yolunda büyük bi yara almış olur hatta şampiyonluğu kaybetmiş olur.

0

eren derdiyokla muğdatla olacak iş değil bu.sağlam bir santrafor lazım galatasaraya.

0

2 ay önce bu soru sorulmuş yine de cevap vermek gerekirse sezon başında bafetimbi gomis'i satarak, güzel bir kazanç elde ettik ama onun boşluğunu doldurmadı yönetim, takıma bir forvet ismi katamayarak.taraftarın çok büyük eleştirilerine maruz kalan yönetim, koca ilk yarıyı eren derdiyok ile bitirdi.bugün itibariyle fatih terim eren derdiyok ile yollarını ayırdığını açıkladı, o koca ilk yarı boyunca lig maçları beraberinde oynanan altı şampiyonlar ligi grup maçlarında hep tek forvet ile oynadık ve sonucunda galatasaray gruptan elendi.üstüne ligin gol kralını sezon öncesinde göndererek, şampiyonlar liginin en basit grubunda yer almasına rağmen elendi galatasaray.vizyon hayatın her koşulunda var olması gereken bir şey, galatasaray'ı yönetenlerin sağlıklı kararlar aldığını sanmıyorum.zaten forvetin yol şimdi,eren'i niye yolluyorsun yerine birini almadan?.

0

bana göre galatasaray takımı şu an bulunduğu durumdan bir forvet transferi yaparak kurtulabilir diye düşünüyorum. çünkü baktığımız zaman gerçekten oynanılan maçlar da forvet eksikliği çok belli oluyor. galatasaray takımına şu an kasımpaşa da oynayan diagne gibi bir forvet gelmelidir eğer, galatasaray ara transfer döneminde güzel bir forvet transferi yaparsa kesinlikle ben şampiyonluğa oynayacaktır diye düşünüyorum.

0

bana göre galatasaray takımına kesinlikle gomis gibi bir forvet lazımdır.gomis galatasaray takımında gol kralı olarak takıma veda etmiştir. eğer böyle bir oyuncu bir daha gelirse bence galatasaray uzun vadeli bir sözleşme imzalamalıdır diye düşünüyorum. şu anki forvetlere bakıyorum eren derdiyok ve sinan gümüş ikisindede şu an için iş yok ,bana göre galatasaray kesinlikle ara transfer döneminde yabancı bir forvet oyuncusu transfer etmelidir ve ligde istediği konuma ancak forvet oyuncusu ile gelmelidir.

0

şu an için gerek olduğunu düşünmüyorum.iki forvet takımda yer almakta zaten.sinan gümüş ve eren derdiyok.iyi ve planlı oynadıktan sonra üstesinden gelinir maçların,diye düşünüyorum.

0

abi zaten galatasaraya en çok gereken mevki forvettir. bir takım düşünün ve sadece bir forveti var. yani o forvetin yedeği bile yok. olabilir mi böyle bir şey allah aşkına. galatasarayın gerçekten acilen bir forvet takviyesi yapması lazım. sene başında niye yapmadılar tam olarak onu da bilmiyorum ama muhtemelen uefa tarafından takibe alınmıştı borçlarından dolayı, ondan olsa gerek transfer yapmadılar. umarım bu sezon arasında iyi bir forvet transferi yaparak hem şampiyonlar liginde hemde türkiye liginde başarılara imza atarlar.