0

yanık alana yoğurt sürerseniz ağrısını dindirmiş olursunuz.

0

elma kabuğu çok iyi geliyor tavsiye ederim.

0

kantaron yağı yanık tedavilerinde oldukça başarılır. birkaç sene önce bacağımda oldukça büyük bir yanık vardı ve iz kalmasını da istemiyordum, birçok yanık kremi kullandım evet iyi geliyor ama tamamen yani izi ile beraber iyileştirmeyi kantaron yağından daha iyi yapan bir ürün görmedim. gerçekten iyi geldi üstelik iz de yok denecek kadar az kaldı geçtiğini görünce kullanmayı bırakmıştım çünkü o da benim hatam.

0

yanık için cilt soyucu kremler veya ilaçlar kullanmanız faydalı olacaktır . doktora başvurarak rica ederseniz onlar daha iyi bilirler .

0

yanik icin en iyi cozum sari kantaron yagidir.

1

yanığa geleneksel çözüm olarak yoğurt kullanırlar diye biliyorum, doğal yöntem olarak. eğer merhem önerecek olursam yanık durumuna göre silverdin isimli merhemi eczanenizden isteyebilirsiniz

0

yanıga iyi gelen seylerden biri ise yoğurt olarak biliyorum ben bi yerim yandıgında falan ben hep yoguet sürerüm yani etkili ise yarıyo

0

yanığa kantaron yağı iyi gelir diye biliyorum.

0

yanığa ilk müdahale kesinlikle soğuk suya tutmak ve buz kompresi uygulamaktır sakın başka şeyler sürmeyin ve ilk olarak bir sağlık kuruluşuna gidin gereği orada yapılır. eğer birşeyler surerseniz ters etki yapıp yanığın izi kalabilir. benim küçükken kolum sobaya yapışmiştı ve benim koluma annemgil sarı bir krem vardı ondan surerlerdi sabaha kadar yatamazdım ıslak bez koyardım o kadar çok acırdı ki ama şimdi izi bile yok .

0

yazın denize gittiğimde sırtım ve omuzlarım hep yanar. bende doğal çözüm olarak hep yoğurt kullanırım. işe yarıyor.

0

yanığa iyi gelen şeylerden bi kaçı
yoğurt
diş macunu
buz
gibi maddelerdir.
ama onun dışında büyük bir yanıksa doktora gidilmesi gerekir.

0

eğer güneş yanığı ise yoğurt iyi geliyor diye biliyorum ama ateş yanığı falan ise bir doktora gozukmeni tavsiye ederim .