0

hayatta her şeyin bir çözümü vardır. sanırım yalnızca ölümün çözümü yoktur. onun da ilacı zamandır aslında. zamanla insanlar her acıya katlanıyor, her şeye alışıyorlar. önemli olan çözümün zor ya da kolay olması aslında. çözümü imkansız olan bir şey olduğunu sanmıyorum. sadece zor olanlar zaman alıyor.

0

hayatta herşeyin bir çözümü kısmen vardır kısmen yoktur. bu aslında nasıl baktığınızda bağlı. eğer sağlığınız ile alakalı sorununuz varsa bunun çözümü zor olabilir sizin elinizde olmayabilir yani bazı şeyler insanın elinde değildir bu bağlamda hayatta herşeye çözüm bulur demek yanlış olur ama halledebileceğimiz şeyler vardır çözüme kavuşturmamız gereken şeyler. bunlar saygı anlayış iletişime meydana gelir tabi birazda sevgi olursa amenna. bunlar olduğu sürüce insan çözümler yöntemler bulabilir gerek kendiyle alakalı gerek çevresi gerek ailesi her ne ise. ancak somut durumlarda özellikle sağlık ölüm hastalık türü durumlar da çözüm söz konusu olmuyor malesef.

0

hangi kamera olduğuna göre değişir ama facecam kamera kurulumu en kolay olanıdır

0

hayatta ölümden başka herşeyin çaresi vardır diye bir söz vardır

0

her seyin cozumu yoktur mesela ölümün,mesela bazi hastaliklarin.onun disinda ki konular bir sekilde halledilir.

0

hayatta herşeyin çözümü vardır . insan konuşarak iletişim kurarak anlaşabilir ancak . birbirimizle konuşup birbirimizin dilinden anlamayı becerebilsek keşke işte bütün mesele bu . insan kavga etmek yerine veya oturup derdine yanmak yerine bı çözüm bulabilse herşey hallolur düzelir . galiba bir tek ölümün çözümü yok . kaybettiklerini geri getirme konusunda bir çözüme sahip değiliz ne yazıkki.

0

sorunun büyüklüğüne göre değisir. bir yanlızlık söz konusu ise bunun caresi ne yazık ki yoktur. fakat bir parasızlık,yoksulluk veyada yardım edilecek bir konu ise caresi elbette vardır. önemli olan sorunun ne olmasıdır. allah derki:” derdi verdiysem eger dermanı unutmam.” dermansız dert yoktur.

1

hayatta herşeyin çözümü olamaz. olsaydı hiç sorun kalmazdı hayatımızda.

0

çözümü olup olmadıgina sen karar verirsin istersen herşeyi yaparsin