0

eğer yurt içinden almak isterseniz (ki ben tavsiye etmiyorum) gittigidiyor veya hepsiburada tercih edilebilir. büyük ihtimalle en güvenilir iki site bu ikisidir. ağabeyim gittigidiyor'dan bir bilgisayar almıştı, kargo işlemleri yaklaşık 2 günde başladı ve 5-6 günde sapa sağlam geldi. tabii ki bu satıcıdan satıcıya değişir, ama bizim ailedeki alışveriş deneyimi bu şekilde. gayet memnunuz. benim önerim şu. alacaksanız, yurt dışından alın. çünkü genel müşteri memnuniyeti, internet üzerinden detaylı olarak araştırma yaptığınızda çok yüksek. ilk tercihiniz, her zaman amazon olmalı. sadece fiyatlar, dolar, euro gibi para birimleri üzerinden satıldığı için cep yakabilir. ama emin olun ki, buna kesinlikle değecek. param olsa, ilk seçeneğim amazon olur. eğer amazon'u beğenmezseniz, b&h photo video bir tercih olabilir. aynı amazon gibi güvenli bir site. ürünler kargo olarak dhl ile gönderiliyor ki, dhl kargo şirketi olarak gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir site. tek sıkıntınız amazon gibi vergi sorunu falan olur.

0

telefonları görmeden alınmaması lazım. birçok markanın mağazalarına giderek ordan telefonlara bakılarak alınmalıdır. beğendiğin telefon olursa öylelikle internetten telefon alınmalıdır.

0

vallahi şu an ben her tarafı güveniyorum ya e ticaret diye bir kavram var zaten kredi kartlarım biz her şeyimizi güvenilir istediğimiz yerden alabiliyoruz internetten olarak yani bu ne demek istemiştir anlamadım media market teknosa'nın gibi şeyleri de açıldı artık web sitelerini oralardan da bakır siparişi de biliyoruz hem de mağazadan daha uygun oluyor ya trendyol hepsiburada.com en11de derseniz hani onlar değildir hani benden çok n11 den ürün alıyorum yani öyle alabilirsin sıkıntı yok en güvenlisi teknosa ile media market ama alırsa ne yer

0

elbette tanınan ve bilinen internet üzerinden telefon almak güvenlidir özellikle telefon alırken türkiye garantisi olup olmadığına bakmanız gerekiyor çünkü birçok ürün yurt dışı garantili olarak satılıyor bu da haliyle bizim işimize yarayan bir şey değil.

0

bence en güvenli internetten telefon sipariş verebileceğin site hepsi burada,gitti gidiyor ve media markt

0

bilindik sitelerden hepeiburada n11 gittigidiyor vb sitelerden

0

ben genelde hepsi burada sitesinden almayı tercih ederim şimdiye kadar yanıltmadı

0

ben genelde n11.com u kullanıyorum. hem daha güvenilir hemde karşınızda bir muhatap bulabiliyorlarsuz. sistem genelde şu şekilde işliyor satıcı ürünü koyuyor siz satın alıyorsunuz n11 aracı olup paranızı henüz karşı tarafa iletmiyor. sizden 3 gün onay bekliyor. hani ben aldım bir sorun çıkmadı ödemeyi yap diye. bu onay süresi içerisinde istediğiniz zaman n11 ile iletişime geçebilirsiniz. 3 günün sonunda kesinlikle onay işlemi kapanıyor ve itiraz edemiyorsunuz paranız karşı tarafa ödeme olarak yapılıyor.

0

telefonu fiziksel olarak görmeden ve elime almadan satın almam