0

internetten alışveriş yapma taraftarı biri değilim ben. çoğu zaman beden sıkıntı olabiliyor, gelen ürün sipariş verilen üründen farklı olabiliyor, site tarafından dolandırılabiliyoruz. bu ve bunun gibi birçok nedenden dolayı internet alışverişleri bana hiç mantıklı gelmiyor. ben aldığım ürünü genellikle dokunarak ve görerek seçme taraftarıyım. hem daha uyguna alma hem de daha kaliteli ürün bulma fırsatı veriyor bana.

0

internetten şu ana kadar hiç ürün almadım. çünkü hem yeterli param yok, hem de kendi kartım yok. ama eğer, bir alışveriş sitesinden alışveriş yapmış olsaydım. gittigidiyor'dan alırdım. çünkü ağabeyim oradan bir alışveriş yaptı. gayet de memnun. benim de güvenimi kazanmış bir site. aynı zamanda pek de bir fiyat sorunu göremedim. fiyatlar da makul. bunun dışında hepsiburada'da tercihlerimden biri olurdu. orada da fiyatlardan memnun olmama rağmen sanki çok az bir şey pahalı gibi, ama o da olur o kadar. eğer yurt dışından alışveriş yaparsam, amazon bir tercih olabilir. ama fiyatlar, ürünler genellikle dolar kuru üzerinden satıldığı için fiyatlar uçuk. galiba vergi falan da alıyorlar. amazon'dan sonraki tercihim ise b&h olurdu. internetten incelemelere baktığımda, %90'dan fazla genel müşteri memnuniyeti olduğunu gördüm. eğer para kazanmaya başlarsam, ilk alışverişimi oralardan yapacağım umarım.

0

çoğunlukla gittigidiyor dan alışveriş yaparız.guvenli bir site çoğu eşyamızı o siteden getirdim.çaycı,mutfak robotu,okul sırt çantası vs.

0

alış verişi intarnetten yapmam gider kenm alırım her şeyi

1

n11.com ve hepsiburada.com öncelikle bu iki site tercihim olur

1

hepsi burada, morhipo, trendyol genelde bu tarz sayfalardan alışveriş yapıyorum şimdilik herangi bir sorunla karşılaşmadım.

1

hepsiburada, n11, teknosa, alibaba ve migros sanal market.

1

trendyol, carpebutik, gittigidiyor, köstebek

1

trend yol , n11 gitti gidiyor güvenilir siteler bunlar çünki ürünleri birebir aynı geliyor :)