0

herşeyi hakettiği ilgiyi sanıyor. insana değer verirsin nankörlük eder niye doyamaz istediğine çünkü istediklerini daha fazla ister insan bolluk icinde olduğunu bile farkında değil allah diyor ki insan ne kadar az sukrediyorsunuz diyor evet bizlere bulduğumuz kadar yetinmrliyiz ha yetersiz mi geldi işlerimiz allah'a sukredecegiz bol bol ondan sonra allah'tan isteyelim ki israf etmeyelim insana değer vermek güzel erdemli bir duygu insanı yüksektir alcaltmaz değer görülen ise verilen değere değer vermeli saygı göstermeli ki değer veren üzülmesin psikolojik sorunlar yasamasin elimizdeki kişiyi kaybeder isek kaybettiğimiz kişi gibi de değerden duseriz kimse bize değer vermez insan değer verdiği kişiye yalan söylememeli dürüst hoşgörülü saygılı cömert doğrudan ayrılmayan kişi olmali

0

valla bence insanlara değer verdikçe şımarıyorlar. bir hatasını affettikçe nasılsa affediyor nasılsa avucumun içinde her istediğimi yaptırabilirim düşüncesi ile sorumsuzca karşıdaki insanı kırmayı yeğliyorlar. hakedene hakettiği değeri vermeli kişi. bizler hakettiğinden çok daha fazla değer verdiğimiz için karşı tarafın hoşuna gidip umursamaz oluyorlar iyice. verdiğimiz değeri geri çekelim bakalım hemen sen değiştin eskiden böyle değildin demeye giderler.

0

bezende biz yanlış anlıyor olabiliriz onlar böyle yapmak istememiş olabilirler

0

aslında insanlar senin ona değer verdiğini biliyorlar ve bu yüzden senin bu duygunu çoğu kişi suistimal edebilir.ve sen onun artık seni kullandığını anladığından ondan uzaklaşırsın bu kişi de o zaman senin değerini anlar.