0

ilişki tek taraflı deyildir,iki yada daha fazla kişilerle olan iletişimdir,bir ilişkide önemli olan,sevgidir aşktır saygıdır,
örnek iki kişi ilişki yaşayacak,bu iki kişinin niyetleri farklı olabilir,biri maddiyatı diyeti maneviyatı düşünerek ilişkiye başlar,bu niyetle ilişki fazla sürmeyecektir,
ilişkilerde maneviyat önemlidir,aslında en büyük hediye maneviyat tır,bu manevi ciddiyet sağlandıktan sonra,diyer hediyelerde bir sıkıntı olmaz,ilişki ortamı sorunsuz ilerleyip görevini tamamlayacak tır.

0

sğalıklı bir ilişki kurmak istiyorsanız karşınızdaki insanı çok iyi tanımak gerekir. aksi takdir de siz tanıdım zannedersiniz fakat sonradan sonradan yeni huylar yeni kuralları çıkar. ilişki kurdupunuza bin pişman olabilirsiniz. ayrıca tanımak kadar önemli olan diğer bir konu ise güvendir. güven tek kişinin sağlayabileceği birşey değildir. çünkü örnek veriyorum erkek kıza güveniyor fakat kız erkepe karşı gğven beslemiyor ise gereksiz tartışmalar çok sık derecede olur ve genellikle bu sorun ilişkilerin bitmesinde ki en etkili sebep desem yeridir. güvensizlik yanı sıra aşırı kıskançlığı da getirmektedir. kıskançlık demek kısıtlanma demekdir desem yeridir. bazılarınız nen öyle olsun ki ? diyebilirsiniz. çünkü bir kız eşini kıskanıyorsa ona engel olmak isteyerek kıskançlığını yatıştırmak isteyecektir. bunu kızlar değil erkeklerde yapıyor. bu sorun da ilişkileri bitiriyor. ilişki bitikten sonra sevgilisi uğruna sırtını döndüğü kişileride kaybediyor. bunun için en önemlileri güven ve tanımaktır. ayrıca tanımak zamana bakmaz :)

0

bir ilişkide en önemli şey sadakattir.ilişki içinde olan iki bireyinde ilişkileri devam ettiği sürece gözlerinin dışarı kaymaması gerekiyor.aldatma durumunun olmaması gerekiyor sadakatsizlik varsa o ilişkinin temelleri sağlam değildir ve bu yüzden evlenseler bile ömürlük bir evlenme olmayabilir boşanmanın önü açıktır bu gibi ilişki durumlarında.

0

bence bir ilişkide en önemli şey sevgi ,sadakat ve dürüstlüktür. eğer sevgi olmazsa hiçbir şey yolunda gitmeyebilir. ama sevgi sadece yeterli değildir sadakat da son derece önemlidir. eğer sevdiğiniz kişi sevdiği halde siz artık değilse o ilişki yıpranır ve artık bitirmek isterseniz. ve ilişkide yine en önemlisi dürüstlüktür. karşınızdaki kişi size karşı dürüst değilse siz ona karşı güvenemezsiniz ve bu yüzden ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. bu yüzden bence bu üçü ilişkide olmazsa olmazlardandır.

1

bir ilişkide en önemli olan şey sevgi ve sadakattir. temeli ne kadar sağlam olursa , o kadar huzurlu ve mutlu bir ilişki olur. iki, üç günlük değıl ömürlük olur.