0

ilişki de önem verdiğim şeyler arasında karşı tarafı ilgili olması beni için önemlidir. onun bana karşı göstermiş olduğu ilgi benim gözümde sevgisini belirler dolayısıyla bana karşı ilgili olmasını isterim saygılı ve anlayışlı biri olmasını isterim. bir ilişkide olmasını istediğim şeylerden önce güven gelir sevgi saygı sadakat gelir bağlılık gelir bu tür duyguları yitirmemek gerekir. hoşgörü gerekir. sorunları paylaşabilir ve çözebilmek gerektiğinde arkadaş olabilme durumu söz konusu olmalıdır. iletişim kurmak bir ilişki de benim için çok önemlidir. iletişim kurmak sohpet edebilmek dinlemek konuşmak anlamak anlatmak. sorunları çözmek gibii durumlar bir ilişkiyi ayakta tutan şeylerdir . aynı zamanda ilişkide sevgiyide ayakta tutmak gerekir. sevgi dolu olmak sevgiyi azaltmak yerine çoğaltmak için elinden geleni yapmaktır. ilişki de güven çok önemlidir. karşınızdaki kişiye güven vermeniz gerekir karşılıklı güveni oluşturmak gerekir bir ilişkide şüpheye yer olmamalı insanlar birbirine güvenmeli. aynı zamanda bir ilişkide kıskançlıktan hiç hoşlanmam. yani gereksiz kıskançlıktan hoşlanmam karşımdaki kişiye güveniyorsan gerisini sorgulamak istemem karşımdaki kişiyi bubaltmak istemem aynı şekilde bunaltılmak istemem. karşımdaki kişi bana güven verdikten sonra gerisinin önemi yoktur aynı şey benim için de geçerlidir ortada kıskanılacak bir durum yoksa kıskanmak bana saçma gelir. birine sahip çıkmak farklı birşeydir kıskançlık yaratmak farklı birşey.

1

bir ilişki de saygı,sevgi ve güven olmazsa olmazımdır. bunlardan birisi de eksik olursa olmaz. üçü bir arada olmalıdır. ve bunlar sadece bir tarafta değil iki tarafta da olmalıdır. tek taraflı olursa da yürümez. bu hisler davranışlar karşılıklı olmalıdır.

0

samimiyet dürüstlük ve ne olursa olsun iyi günde kotu günde tuttuğun eli bırakmamak

0

herşeyden önce birbirine karşı anlayışlı ve saygılı olmalı her iki tarafta.daha sonrasında ön planda benim için sevgi vardır.

0

en önemli şey samimiyet ve sadık kalmak tır

0

dürüstlük zaten bu olduktan sonra her şeyin rayına oturacağı kanaatindeyim.

1

bir ilişkide en çok önem verdiğim şey güven. güven olmazsa ilişkide hiçbir şey yolunda gitmez. ama ilişkide karşılıklı olarak güven olursa o ilişki kendiliğinden yürür zaten.

1

güven ve sadakat. katlanamayacağım ve affedemeyeceğim yek şey ihanet olur sanırım. diğer tüm zorluklara beraber göğüs gerebiliriz o güveni verdiği sürece.

1

ben bakarım karşımdaki çıkar ilişkisine gidiyorsa , o kişiden nefret etmeye başlarım , çünkü yarın bir gün bu kişiyle evleneceğim ben , evlendiğimde de bu türlü şeyler muhtemelen dahada artacak , böyle hayat geçmez

0

ilişkide en önem verdiğim şey iki tarafın da birbirine güvenmesidir.