0

karda yürürken ellerinizi cebinize sokmayın. çünkü kaydığınız zaman yada sendelediğinizde el ve kollarınız denge unsuru olurlar ve sizi dengede tutarlar.

0

giydiklerimize dikkat etmemiz lazım heleki kış aylarında yavaş yavaş yürüyüp bastığımız yerlere dikkat etmemiz lazım. sağlam bot almamız lazım bazı aldığımız botların bot olduğu meçhul tabi bazılarının altı çok kayıyor. bastığımız yerlere dikkat etmemiz lazım kaygan yollara girmemeye özen göstermemiz lazım buzlu olan yollara girmemiz lazım çok dikkatli olmamız lazım kayarak düşersek eğer ciddi hasarlar alabiliriz.

0

yavaş yavaş yürümeliyiz . ayaklarımızı yere sürtmeden düzgünce yürümeli ve düşmeye karşı bu şekilde önlem almalıyız . aynı zamanda ellerinizi ceplerinde koymayınız. en ufak bir denge kaybında düşerseniz vücudunuz zarar görebilir . ellerimizle vücudunuzu dengelemeye çalışmalıyız.

0

kışın karda yürürken dukka etmek gerekir çünkü düştüğümüz zaman bir yerlerimiz kırılabilir onun için dikkat etmek gerekir. mesela ellerinizi cebinizden çıkararak yürümelisiniz.kara dayanıklı botlar giymelisiniz.

0

kışın arda kaymayı önlemek için bot giyilir. ama oda kayıyorsa ayakkabının altını yaptırın derim dişli ayakkabılar satılıyor aslında ondan almak lazım diye düşünüyorum.

0

karda düşmeyi önlemek için yürürken parmak uçlarına basmayı deneyin. altı ozel yapılı botlar var ondalardan giyebilirsin fiyat olarak bira maliyetlidir ama yapacak bi şey yok . bi de arkadaşlarınla yürüyosan kol kola girmeyin o da sakıncalıdır

0

karda düşmemizi engelleyen özel yapılı botlar var. mağazalarda sorarsanız size yardım ederler.

0

yani bot giymeyi tavsiye ederim topuklu ve kundura ayakkabılar sakıncalı