1

cilt kuruluğunu önlemek için e vitamini düzgün olarak tüketmeniz gerekir çünkü cilt bakımına ve cildin kuruluğunu önleyen en çok e vitamini cilde iyi gelir bunun dışında çok sıvı tüketerek mesela şu süt ayran gibi sıvı içecekler tüketilir cilt kuruluğunu önleyebilirsiniz bazı nemlendiricilerde var cilt kuruluğuna çok iyi gelen nivea losyon cilt kuruluğuna iyi gelir zeytinyağı cilt kuruluğuna iyi gelir yani cilt kuruluğunu önlemek için birçok yolu vardır.

0

cilt kuruluğunun birçok farklı yöntem ile önleyebiliriz mesela cildimiz kuru olduğu için bol bol su tüketerek protein bakımından zengin besinler tüketerek vücudumuza yardımcı olabilir cilt kuruluğunu da önleyebiliriz bunun dışında güneştepe kalmamalı ve nemli ortamlarda bulunmalıyız vücudumuza uygun kıyafetler giymeliyiz çünkü kuru ciltler sürekli tahriş olmaktadır ve zarar görmektedir vücudumuza da uygun bir tür kıyafetler giymeliyiz düşüncelerin bunlardır.

0

cilt kurulduğunu önlemek için nemlendirici kremler kullanılabilir. yani çeşitli nemlendirici kremler satılıyor eğer bunlardan alırsanız özellikle kuru ciltler için olanlardan ublar cildinizin kuruluouna karşı etki gösterir ve fayda soslar.