0

bence canı sıkılanlar böyle uygulamalara üye olup hem sıkıntılarından kurtulur hemde bişeyler öğrenmiş olurlar çünkü burası yeterince zaman alan bir yer can sıkıntısına yer bırakmıyor yani benim düşüncem bu yönde ama bu uygulama herkesi sarmayabilir başka uygulamalarda bulabilirler biraz araştırıp çok eğlenceli uygulamalar bulunabilir yada kitap okusunşar ama sevebilecekleri kitaplar olsun yoksa sıkılırlar o da olmasa müzik dinlesinler müzik ruhun gıdasıdır dememişler boşuna ruhunu beynini dinlendirir iyi gelir bence o yüzden buda iyi bi fikir olabilir yada bi arkadaşıyla oturup okey oynasın satranç oynasın olmadı ps oynasın bunlarda eğlenceli oluyor yada güzel bi film izlesin ben film izlemeye bayılıyorum çok güzel oluyor kesinlikle denemeye değer buluyorum buda yapılabilir ondan sonra sevdiği bir arkadaşı varsa onu arasın onunşa konuşsun kafası dağılır ya da evine bi hayvan alsın hayvan beslemekte can sıkıntısını alıyor

0

canı sıkılanlar uğraşmak için kendine bir iş meşgale bulmalıdır . neye karşı ilginiz varsa ondan bu konuda birşeyler yapabilirsiniz . örnek olarak müzik dinlemek iyi gelebilir kitap okumak bir hikayenin romanın merakı içine düşmekte bizi can sıkıntısından kurtarabilir. çeşitli kurslara yazılabilirsiniz . sosyalleşebiilirsiniz yürüyüş yapabilirsiniz .bu ve bunun gibi çeşitli aktiviteler can sıkıntısına iyi gelebilir .film izleyebilirsiniz .

0

cani sıkılanlar o an cani ne yaomak istiyirsa onu kararlastirip onu yapmalidur yok onu da bulamadiysan bi cay demle csgir bi arkadasi oturun.