0

böyle insanlar anne oluyorken canı pahasına anne olmak için uğraşan insanlar anne olamıyor ya ben en çok ona üzülüyorum. insan kendi öz evladına nasıl böyle bir şey yapabilir ? vicdan yoksunu olmuş herkes, yazıklar olsun!

0

bir arkadaşım anlattı. ne kadar bela okusam lanet etsem azdır. bunlar nasıl insanlar ki o hale gelmişler, tiksindim adeta.

0

insanlar artık insanlıktan çıkmış durumda artk o kadar saçma şeyler olmaya başladı ki bu olanlara normal yaklaşanlar bile var durum çok kötü :(

0

haberlerde izledim sanırım yada okudum haber sitesinden orayı tam olarak hatırlamıyorum ama olayı çok net hatırlıyorum. diyecek bir lafım yok o anneye. pardon anne dedim anne lafı ona yakışmıyor. doktor şüphelenmişte allahtan çocuğun hayatı kurtuldu. yoksa asla anlaşılmazdı. annenin savunması da beni bir kez daha yıktı çocuğu doğduğundan beri kabullenemediğini söylemiş. kabul edemediysen ver babasına babası baksın. yada en en en kötü yetimhaneye ver öldürmeye çalışmak çamaşır suyu vermek nedir. ruh hastası bu kadın tedavi olması gerekiyor.

0

evet haberlerde duydum nasıl bir anne esefle kınıyorum gerçek kendi canında kendi kanında çocuğuna nasıl böyle bi canilik yaparsın kesin psikolojisi bozuktur bi kuş bi tavuk vb örnekler hayvanlar bile kendi yavrusuna nasıl bakıyor insan nasıl gün gün çocuğunu öldürüyor cani şey

0

yterıujteduoık68dırorf78oklfr7yıo8k 6t syued 46t6y hwsuh4 dytjuurjuyrj

1

kadın mayak ya salak o çocuğa öyle yapılırmı