1

orada çalışanlarla empati yaptığınızda elbette yanlış gelir insana. mesela neden almıyorsunuz bu önemli. hiç böyle bir mağazada çalışmama rağmen bazen insanların hoyratça tavrı beni bile rahatsız ediyor. giyinme kabininde sıra bekliyorsunuz. içerideki çıkıyor ve askı full kıyafet dolu ama eli boş. sadece çalışana değil, diğer müşterilere karşı bile yanlış. özellikle pazar günleri mağazalar talan edilmiş gibi bir his yaratıyor bende. nasıl bulmak istiyorsa öyle bırakmalı insan.

0

yani genellikle bir mağazaya girip etrafı dağıtmak yanlış bir şey normalde ben beğenmediğim şeyleri dağıttım da tekrar kendim topluyorum. hani bence insanların da toplaması lazım da artık yani sonuçta hani orada çalışanlar var o şeyleri düzenlemek için yemeğe bile geç çıkıyorlar çünkü arkadaşlarından dolayı biliyorum hani bu konuda anlayışlı olmak lazım ve kendi dağıttığını düzeltseler daha iyi olur.

0

tabikede yanlış değildir. orda çalışan işçiler boşa çalışmıyor bence orayı toplamak ve yardım etmek için ordalar ama birazda olsa insana dokunur bence