0

her kadın ne kadar inkar etse de hepsinde geçerli olan bir güzellik algısı vardır. güzel diye tabir edilen kadınların da boyu genelde uzun veya uzuna yakındır. kısa boylu olan kadınlar da içgüdüsel olarak bunun olmasını istediklerinden topuklu ayakkabı giyerler yani bence tamamen içgüdüsel iç güzelliğe daha çok önem verseler bile illa ki dış görünüş olarak da biraz güzel görünmek isterler

0

kendini uzun ve belli etmek için veya tarz meselesi de olabilir

0

cevap basit herkes olduğu boydan 4-5 cm daha uzun gözükmek ister ondan dolayı giydiklerini düşünüyorum.

0

çünkü uzun boylu kadinlarin daha hos gozuktugu düşürülür o yüzden.

0

bence böyle sexy olduklarını düşünüyotlar. cıkartıkları ses falan ciddi öyle bir izlenim veriyor.

1

ben kendi adıma konusuyum. 1.55'lik bir bayan olduğum için topuklu ayakkabı giyerek boyumu 1.60 çıkarıyorum ondan.:)

0

erkekler bunu hiç anlamayacak sanırım çünkü topuklu ayakkabı demek bizim için çok şey ifade etmektedir. nesela kısa boyluysak boyumuzu uzatırız hemde ne kadar uzatmak istiyorsak o lüks tamamen topuk boyuyla ve seçimlerimizle bize aittir bunu bile biz ayarlarız bunun yanında topuklu giyince kendimize olan özgüvenimiz gelir çünkü öyle bi hava yaratıyor bizde bide zaten giydiğimiz zaman havamız yürüyüş şeklimiz bile değişiyor buda bizi daha havalı gösteriyor daha derli toplu daha hanım hanımcık görünüyoruz erkeklerle aramızdaki yürüyüş farkı iyice açılmış oluyor bide yürürken tık tık sesi çıkarması da biim hoşumuza gidiyor çünkü ayaklarımızın yere sağlam bastığını hissettiriyor vede bizi daha çekici gösterdiği de kesin yani ?

0

çünkü aslında çoğu kısa kadınlar , boyundan memnun değil bence. onun için topuklu ayakkabı gitmelerini normal karşılıyorum.

0

kısa boylular için büyük bir avantaj aslında uzun boyluların gıymesı bence sacma