0

dini alet ederek yasak koymasi gercekten cok cok yazik boyle insanlar hala var mi dedirtiyor. tek güzel yani sinavlarda basinizda dikilen hocalarin tatk tak tak topuklariyla gezerek beyninizi bulandirmayacak olusudur.

0

madem o kadar dinine düşkünmüş bu adam fetva verecek kadar da bilge biriymiş hadi dinin bütün öğretilerini uygulasın bu okulda cesareti varsa! dinden soğutur bu tarz insanlar. yaptığı çok yanlış. tamam topuklu ayakkabı sesi biraz dikkat çekici sessizliğin hakim olduğu yazılı ve sınavlarda rahatsız edici bile sayılabilir madem o kadar öğrencileri düşünüyorsun okul çevresinde öğrencilerin dikkatini dağıtacak bütün sesleri yalıtan bir sistem yaptır kendi cebinden okula. az ye de yaptır. şahsi düşüncem bu adam öğretmenlerden birine gıcık oldu ondan yapıyor böyle bir yasak getirme işini. doğru bulmadım açıkçası acınası.

0

sadece yasaklasa iyi. bir de fetva vermiş yazılı olarak. böyle kendi işlerine dini alet eden kişiler görevlerinden uzaklaştırılmalıdır. bu resmen görevi kötüye kullanmadır.