0

az önceki cevabımda yazmayı unuttum. günah mıymış? günahsa günah ben genede giyeceğim. uydurmacılara inat.

0

gerçekten işin ucunu iyice kaçırdılar. o günah, bu günah, şu günah. be arkadaş giydiğimiz ayakkabımıza bari karışmayın ya. biryerlerden günah uydurmakta iyice moda oldu.

0

topuklu ayakkabı gitmek günahmıymış ki günah olsun. ben anlayamıyorum. böyle bir saçmalık olmaz yani gerçekten tabiki değildir. insanlar birazcık mantıklı düşünse bu tür safsatalara inanamasalar dünya daha güzel bir yer olacak bana kalırsa.

0

zaten bir o kalmıştı ya elin oğlu aya gidiyor bizimkiler hala yok topuklu ayakkabı günah yok bilmem ne ileri gidecegine geri gidiyor.insanlarda sorgulama yok ,cünkü sorgulasan bile en ufak bir sözü onada günah diyorlar,hatta öyle düsünmen bile günah diyip seni sorgulatmıyor ve her söylenilene inanıyorsun

0

kuranda yazıyormu kardeşim topuklu ayakkabı giymek günah diye yok
ee neyin tartışması bu hadisde yok bunla alakalı.
yine bir din tuccarinin uydurmasidir

0

yani yıl 2019 hala bunu düşünenler var nereye gidiyoruz sahiden kaygılanmamak elde değil . insanlar aya çıktı biz topuklu ayakkabı peşindeyiz . biraz mantık kurmak lazım böyle saçma şeylerin cahillik ürünü olduğunu düşünüyorum.

0

topuklu ayakkabı erkekleri tahrik ettiği için günah olarak duymuştum. tabi tam bilemiyorum günah mi degil mi? erkeklerin bakış açısı nasil bilemedigim için net bir şey söylemem doğru olmaz.

0

şöyle diyim topuklu ayakkabı giyinmek günah olamaz bence çünkü insan özgür bir varlıktır hür dür eşit haklara sahiptir

0

topuklu ayakkabı giymek günahmiymis ilk defa duydum ama sanmıyorum neden günah olsun ne alaka yani