0

gelen cevapların kazançla bir ilgisi olmuyor malesef.

0

hayır gelen cevaplardan kazanç elde etmiyorsunuz ssiz soru sorduğunuz zaman bu sorunu üzerinden 2 kuruş kadar bir kazanç sağlıyorsunuz daha sonra o soruya cevap veren insanlar verdikleri cevabın kısalığı veya uzunluğuna göre kendileri kazanç sağlıyorlar yani sizin sorduğunuz sorunun altına cevap verdikleri zaman siz değil onlar kendi cevapları üzerinden kazanç sağlıyor aynı zaman da sizde sorduğunuz soruyu cevplayabilir be bu şekilde kazanç sağlayabilirsiniz sorumaninin öyle bir özelliği de var. başkalarının yazmış olduğu sorulara verdiğiniz cevaplar üzerinden kazanç sağlıyorsunuz ki bence bu daha karşı cevap vererek tabi bu da yazı oranına göre değişiyor. yazınızı kısalığı uzunluğu gibi faktörler kazancınız da da etkili oluyor.

0

sorumani de daha fazla kafam sağlamak için verdiğin cevaplar çok uzun olmalı ne kadar uzun soruya cevap verirsen o kadar fazla kazanç elde edersin istersen merak sorup heceli olan sorulara yanıt ver bir tanesin kısa yanıt ver diğerini uzun ömürler kısa verdiğini anlatan iki kuruş üç kuruş alırsın uzun verdiğini anlatan 10 kuruş alırsın ben ilk açtığım hesapta kopyala yapıştır yapıyordum bilmiyorum yasak olduğunu okulun cevap veriyordum ki bir soruda 50 konuşuluyordu öyle yani şu an mesela uzatmak için elimden geleni yapıyorum şu an gönderdiğim cevaptan cevaptan ben 10 kuruş alırım rahatım

0

sizin sorduğunuz bir soruya bizim cevap vermemiz para kazandırmaz.

0

sorulan sorulara verilen cevaplar sizin sorduğunuz sorulara bizlerin verdiği cevaplar size bir kazanç getirmiyor.

1

ben soruyu yanlış anladım. sorulara verilen cevaplardan kazanma olmuyor. ben hiç görmedim.

1

sizin sorduğunuz sorulara gelen cevaplar size artı bir kazanç sağlamıyor. siz soruyu sorunca sadece iki kuruş kazanıyorsunuz.

2

cevaplara göre verildiğini duymuştum. ne kadar çok cevap gelirse ücret veriliyor diye biliyorum.

1

soru ücretleri sabit gelen cevaplara göre değişen bir durum yok.

ama cevap uzunluğu geliri etkileyen bir durum. kendi cümlelerinizle uzun cevaplar verirseniz kazancınız da bu oranda artar.

0

biz soru sordugumuzda gelen cevaplardan kazanc saglayamiyoruz. ancak soru sorarsan ve kendin bizzat sorulara cevap verirsen kazanç saglarsin. ;)

0

sorduğumuz sorulara başkasının cevap vermesinin bizim kazancımıza etkisi yok. istersek kendimiz de cevap verip o cevaptan para kazanabiliyoruz sadece. zaten kazançlar anlık belirlendiği için başkasının verdiği cevabın bizim kazancımıza etkisinin olması pek mümkün olamaz. aslında yazdığınız soru ve cevapların anlık kazancınıza etkisini takip ederek meseleyi en iyi şekilde anlayabilirsiniz.

0

biz senin soruna cevap verdiğimizde biz kazanıyoruz ,sen de kendi sorduğun sorudan kazanıyorsun istiyorsan kendi sorduğun sorulara cevap verip oradan da kazanç elde edebilirsin.

0

gelen cevapların kazanca bir etkisi yok.