0

daha yeniyim zamanla bakıp görecez küçük başlıyo en azından yorum başına 1 tl olsa daha iyi olur bence

0

şimdilik yeniyiz ilerleyen zamanlarda göreceğiz para birazdaha hızli artsa çok güzel olacak

0

yani bence harika biseyyy bu kucuk bebegim var ve calisamiyorum bu yuzden. ve boyle biseyin olmasi beni cok mutlu etti kucukde olsa eve bi katkim olucak allah razi olsun sizden. esim tek basina calisiyorrr ve ev aldik araba aldik baya bi borca girdik tek basina yetismeye calisiyor ve ben bebek le ona calisip yardimci olamamam beni cok uzuyodu ama suan bole biseyi duydugumda cok mutlu oldum. en azindan ek gelir olur yani kucukde olsa.

0

ben para kazanmadım daha bekliyorum sistem güzel ama getirisi çok düşük beklemek gerekiyor. uzun yazınca da bazen saçmalayabiliyorsun. çok uzatmazsan da para vermiyor . bence cevap sayısına göre ücretlendirilmeli . cevap üzaerinde çalışıp cevap vermişliğim var fakat paraya bakıyorum diğer düz cevaplarla aynı ücreti almışım biraz garip bir sistem.

0

böyle bir sistemin var olması inanılır gibi değil . ciddi anlamda paraya ihtiyacı olanlar için altın bir kaynak. allah razı olsun inşallah sizlerden . elde avuçta birşey kalmazken oturduğumuz yerden ek gelir elde ediyoruz . azı çoğu farketmez , bu devirde babanın oğlu bile durduk yere 5 tl vermez. eğriye doğru konuşmak gerekiyor. böyle bir sistemin parçası olmaktan gurur duyuyorum.

0

yani soru sorarak para kazanmak bence çok güzel bir duygu. en azından cebimizde paramız oluyor sigara parası çıkmış oluyor. hani benim bebeğimin masrafları var eğer devamlı bu sitede takılırsan bebeğim masraflarını bile giderebilirim ama maalesef ocak ayından beri bu sitede yokum o da yılbaşı günü beni bayağı bir yoğurdu için bu sitede olmadım. şu an 2 kat kazan çalışmasını gördüm ondan dolayı geldim ama gerçi bu aralar yarışmada olmuyor yani eğlenceli ama eskisi kadar eğlenceli değil bakalım 25 tl'yi tamamlayabileceğimmi daha yeni başladık bir an önce ödeme talebinde bulunmak istiyorum. en azından sigara param çıkmış olur yani başa döndük maalesef bakalım.

1

part tıme bir işe girseniz, belirli saatleriniz ayırmanız gerekir. evde ek iş yapsanız ona göre bir ekipman ve düzenekle çalışmanız gerekir. oysa sorumani her an yanınızda olan bir ek gelir. yolculukta, evde yatağınıza uzanmışken, iş yerinde, yemek molanızda vs.

tabi ki düzenli bir gelir alanı olamaz ve bahsettiğim işlerin yerini tutamaz. ama durduk yere kumbaraya para atar gibi, istediğiniz anda internet hizmeti olan her yerde bir kuruş, iki kuruş kazanacak olma ihtimali çok güzel. ben çok keyif alıyorum ve fazla kasmadan fırsat buldukça yazıyorum artık. bunun farkına vardığınızda çok güzel bir nimet soru sorup cevap vererek istediğiniz an kazanma hissi.

0

soru sorarak yada cevap vererek para kazanmak çok güzel bir duygu bence hem oturduğumuz yerden kazanıyoruz hem bilgi ediniyoruz hemde para kazanıyoruz daha ne olsun üstelik güvenilir bir site burası bence en iyi site burası ben başka sitelere gittiğim zaman bu kadar güvenli olduğunu görmedim.

1

soru sorarak ve cevap vererek para kazanmak güzel bir duygu ama bunun yanı sıra gerçekten çok çaba sarf etmek gerekir ve çok aktif olmak gerekir çünkü kuruş kuruş toplanıyor çünkü çok zor toplanan bir paradır ama yine de iyidir özellikle bir öğrenciye ya da bir ev hanımına bir ek gelir olarak ya da bir harçlık olarak çok güzel bir şey yani daha önce internetten böyle para kazanıldığını ben hiç bilmiyordum yani bu siteler çıktığından beri yani bu sitede 2 defa ödeme aldım gerçekten az da olsa insanı mutlu eder soru sormak ve cevap vermek karşılığında da para kazanmak işte insanların bilmedikleri şeyler de var burada bazı bilgiler de öğreniyor insan bildiklerini de paylaşıyor fikirde alıyor yani ev hanımlarına bir iş imkanı gibi bir şeydir.

0

harika bir duygu. insan bu sayede oturduğu yerden az veya çok para kazanma fırsatı yakalamış oluyor

0

şuan siteyi yeni kavramış gibiyim kendime uygun sorular bulamadım ama. sorular daha geniş gündeme dayalı olsa bizde kazanıcaz, bilmediğimiz sorular oluyor google arancak türden, site bunlara bakmıyor mu acaba.

0

bence çok güzel bir duygu ve ara sıra yarışmalar yapıldığı için sitede de çok güzel kazanclar olmasada birseyler elde edebiliyoruz. yani ek gelir olarak sayılabilir. ben cidden iyi bir para cikarabilyiorum ama diğer kullanicilari bilemiyorum artık :=).

0

henüz kazanamadım ama paraya çok ihtiyacım var ve kpss' ye çalıştığım için işe giremediğim bir dönemde az miktarda olsa kazanabilirsem aç kalmayacağım.

0

bence çok guzel oturduğumuz yerden para kazanabiliyoruz ve iyi kötü elimize buradan para geçiyor. keşke daha fazla kazanabilsek ama bunada şükür bence bunu bulmak da bir mucize bence

0

yani.. guzel. en azindan kimseyle muhatap olmadsn para kazanabiliyorum diyorum. malum bu katalog isleri olsun, normal isyerinde oldun surekli bir insanlarla muhatap olmak zorundasin. ama burads oyle degil. kurallara uyduktan sonra karisan gorusen yok.

1

bir şeyleri başarma hissi güzel. kazançların arttıkça mutluluğunda artıyor ve paran yattığında hesabına daha da mutlu oluyorsun. bir de patron sensin, limit de sensin, bu his de oldukça güzel. yani az kazanmak da çok kazanmak da senin elinde, bu da kendi sınırlarını görmek açısından kendini iyi hissettiriyor.

0

gayet güzel bir sistem oturdugunuz yerden boş vakitlerinizde hem eğlenerek hem bilgi sahibi olarak para kazanmak oldukca güzel bir buluştur. sitenin basarılı oldugunu düşünüyorum ve basarısının temel olmasını diliyorum.

0

çok güzel fakat para çok zor artıyor birsürü soru cevaplıyorum bi bakıyorum 1 lira artmamış daha

0

güzel de para da biraz artsa daha güzel olacak sanki. saatlerce bir lira için uğraşıyorum.