0
0

evet bazı hayvanlardan korkuyorum . bazı kuşlar havalarını açtığında korkarım uzaktan severim genelde . ayrıca ciddi bir köpek köpek korkum var ve ben bunu bir türlü yenemedim. köpeklerden çok korkuyorum. onları görünce yolu değiştiriyorum . kalp atışlarım hızlanıyor ve bacaklarım bütün vücudum titremeye başlıyor . niçin korkuyorum bilmiyorum ama sanki saldıracaklarmış gibi bir hisse kapılıyorum .

0

hayır yoktur. onlar da aynı bizim gibi bir canlıdır ve korkmak yerine hepsini sevmek gerektiğini düşünüyorum. onlar da bu dünyada bu topraklarda yaşıyor ya da yaşamaya çalışıyorlar neden onlardan korkalım. tabii ki tehlikeli olan hayvanlar var, ama vahşi doğada yaşamaktadırlar ve yine de onlardan korkmamız gerektiğini düşünmüyorum. her canlı gibi biz de onlar da içgüdüleriyle hareket ederler sonuçta.

0

elbette yoktur.hayvanlar insanlardan daha az zarar verir.o yüzden korkmanıza gerek yok.

0

evet vardır. yılandan korkarım. çünkü bir kere canlı halde görmüştüm baya bir korkmuştum. tarlada çapa yaparken, bir baktık, koca bir yılan böreklenmiş bir şekilde orada duruyor. görünce acayip korkmuştum. ya zehirli bir yılan ise diye düşünmeye başlamıştım. babam hemen çapasını alıp , son sürat yılana doğru koştu. yılanı rahatsız etmemiştik kaçmasın diye . babam çapıyı alıp geldiğinde yılana sakin bir şekilde yanaştı ve çapayı yılanın kafasına vurarak ikiye ayırdı. ilk defa gerçek hayatta bir yılan görmüştüm. o günden beri yılanlara karşı bir zaafım var. içim bir tuhaf oluyor. internetten yılan avcılarını izlediğimde o, adamların ne kadar korkusuz ve işinde uzman olduklarını daha iyi anladım. ben bunların hiçbirini yapamam mesela. herkesin uzmanlık ve ilgi alanları farklı olduğu için ,insanlar şaşırıyor. yılanların en zehirli olanı da kara mamba yilanıdır. national geoghraphic izlerken görmüştüm. çok etkileyici idi.bir keresinde yurtdışında hayvanat bahçesine gitmiştim. çok büyük bir hayvanat bahçesi idi. adı da prag zoo idi. her çeşit hayvanı görmek mümkündü orda. çok güzel bir deneyim oldu benim için. bir tane akvaryum gibi bir yer vardı, içinde değişik balıklar vardı büyükçe. akvaryumun dibine bir de baktım ki kalınlığı baya fazla bir yılan gördüm. piton yılanını görünce şok oldum.
insanın bazen böyle şeyler yapabilir kendine. gezmek iyidir.