0

aslında benim evlendiğimde korkularım yoktu evlenmeden önceki korkularım vardı çünkü insan evlendikten sonra ailesine daha çok pahalı oluyor bir sorumluluğu daha çok artıyor ona karşı bir mecburiyet duygusu yaşıyor doğal olarak çünkü merak eden onu düşünen onunla beraber vakit geçirmeyi isteyen birisi olduğu için her zaman oldu yoksa evlenmeden önce tabii ki eve geldiğimiz saatler normal olarak doğru değildi tabii ki kazancımız belirli bir miktarını harcıyordu yani ayağımızı yorganına göre uzat mı yorduk derseniz daha doğru olur ama evlendikten sonra tabii ki bunların hepsi fazla yok oldu ve çocuk olduktan sonra da bu yükümlülük daha çok arttı o yüzden akşam geldiğimde hoş geldin diyen önüme yemeği hazırlayan tatlı gülümsemelerle bana hoş geldin deyip benim iyiliğimi düşünen benim de onlara karşı tabii ki emek verip çalışıp bir şeyler yaptığımı görünce her iki taraf da daha da mutlu oluyor yani anneannemin den daha farklı bir şekilde karşılanıyor sen hem de huzuru buluyorsun bu da benim hoşuma gidiyor en büyük korkum evlenmeden önceki korkularım da evlendikten sonra da bunları da yendikten sonra insan tabii ki daha mutlu olmaya çalışıyor.

0

hayır bir korkum yoktu.korkum olsa neden evleneyim ki.gayette mutlu bir 22 yıl geçti. ara sıra mutlaka sorunlar oluyor, ama karşılıklı hoşgörü ve anlayışla çözülebilecek şeylerdir.

0

evli değilim ancak evliliğe dair şüphelerim var diyebilirim . şu yönden şüpheler barındırıyorum genel olarak evlendiğiniz zaman sorumluluklarınız artar araya aileler bayramlar vs. gibi bir takım şeyler girer . belki ailelerle ilgili bir korku taşıyabilirim . çünkü herkes muhalefet olma derdinde enazindan bugüne kadar ben öyle gördüm çevrem de . bir takım şeyler sadece çiftler arasında kalsa ve aileler çok karışmasa çok daha iyi olur . bu gibi sebeplerden dolayı korkuların oluşuyor .

0

evlendiğim zaman tabi ki korkularım vardı. biz görücü usulü evlendik eşimle bu yüzden ne olursa olsun onunla yaşamadıkça tam olarak nasıl biri olduğunu bilemeyeceğim için baya çekincelerim vardı. eşimin ailesi hakkında da çok sert bir aile falan deniyordu baya korkmuştum ama haklı çıktılar gerçekten ailesi yüzünden ayrılık derecesine bile geldik ama eşimle ne olursa olsun her şeyi birlikte atlatmaya bir daha kimse için yuvamıza sorun getirmemeye karar verdik. çok şükür iyiyiz. insan ne kadar tanırsa tanısın bazen korkuları olabiliyor çünkü hayat bu insan ne olacağını bilemiyor.

0

evlenmedim ama korkuyorum bazen acaba doğru kişiyle mi evleneceğim beni aldatacak mi gibi sorular geliyoe aklıma bide acaba evlenince değişir mi bana yine ayni mi davranir gibi sorular geliyor aklima seytan durtuyor bir yandan.

0

sevdiğim adamla evlendim bir yandan korku vardı, bir yandan da korku yoktu ama onun yanındayım diye çok mutluydum yani insan sevdiğini yanında olunca bence korkmaz diye düşünüyorum.

0

evlenmedim için bilmiyorum ama evlenince bu soru düşüneceğim kardeşim senin için ve sana ulaşmayı deneyeceğim iyi günler sağlıcakla kal

0

evli değilim fakat evlenip ayrılmaktan korkuyorum bu devirde evlenecek biri bulmak gerçekten zor bide evlenip ayrılmak var benim korkum bu