0

yükseklik korkunuz var mı?

16 cevap
0

hayır yoktur ama aç karnına yüksekten bakınca baş dönmesi oluyor düşer gibi olmuştum

0

hemde çok korkarım. rüyalarımda bile yüksekten düştüğümü görürüm genelde.

0

yükseklik beni çok korkutuyor aşağı bakamam

0

aslında korkuyorum biraz ama bir yandan da kendime güveniyorum.bakıyorum bazen bir şey hissetmiyorum ama bazen de inanılmaz ürperiyorum.bazen balkondan aşağıya bakarken bir korku geliyor içime ama anlık.

0

genelde korkum sürüngen hayvanlara karşıdır iğrenç görüntüleri aslında onlardan korkmamıza neden oluyor fakat allah yaratmış diyerek fikirlerimi bazen değişitiriyorum.

0

benim yükseklik korkum hiç olmadı. yükseklikte korkum bu zamana olmadıda.

1

önceden vardı ama şimdi o kadar fazla değil. yavaş yavaş korkumun üstüne giderek onu yendim sanırım :)

0

benim yükseklik korkum yok ama tabii ki yüksekten daima belirli bir süre aşağı baktıktan sonra insanın başı döner ister istemez çünkü insanın gözüne aşağısı biraz farklı geliyor hem de kan beyninden aşağıda olanlar için bütün her şey orada toparlanıyor muş gibi oluyor o yüzden aşağı bakma fazla uzun sürerse insan başı dönüp düşebilir hatta haricinde zaten yüksekten korkumuz yok.

0

evet yükseklikten korkarım . yüksek bir ksttayken bile başımın döndüğünü hissederim rahatsız olurum aşağıya bakmak istemem .

0

herkes yükseklikten korkar aslında yükseklikten korkma diye bir şey yoktur ama yüksek çıktığınız zaman insanın içinde aşağıya düşeceğim diye bir korku oluşur buna yükseklik korkusu denir ama güvende olduğumuzda yüksellikten korkmayız mesela bir gökdelenin başında camın arkasından baktığımızda yükseklikten korkar mmayız o yüzden yükseklik korkum yok tabi biri beni aşar

0

olmaz mı yüksek bir yerden aşağı baktığımı hayal edince bile fena oluyorum

0

hayır yükseklik korkum yok. olsa zor olurdu.

0

var fazlasıyla aşağıya bakmak bir yana bayılırım heralde

0

evet hemde çok binanın 5. katına çıkamam mesela

0

çok fazla yok karanlıktan daha çok korkarım

0

benim yok galiba, fazla abartılmadığı sürece