0

bazen de derler ki üzümünü ye bağını sorma çünkü sorumani ekibi buraya bir güzel platform kurmuş zaten bunu yapan kişiler genel olarak maddi konuda parası olan ve de bunu geniş kapsamlı araştırma sonucunda bu kanaate varmış kişilerdir bu site giriş sayfası ne kadar çok tıklanırsa sitenin google üzerinde etkisi o kadar tavan yapmaktadır çünkü google bunu gördükçe buradaki üyelerinde fazlalığı dikkati çektikçe tabii ki kişiler bunları merak ediyor bu kadar tıklanmadan sonra buradaki kişilerin dikkatini çekebilecek kişisel sitelerin reklamlarını vererek bu siteye yardımcı oluyorlar tabii ki bunlardan gelen parayı da biz değerli üyelerine göndermek dediler bizde kadar aktif olursak o kadar kazan sağlarız biz ne kadar kazan salarsak burası o kadar yükselir bu kadar bu kadar yükselişten sonra buraya gören kişiler de sorumani ekibine ulaşarak reklam verir onların kazanması bizim kazandığımız demektir emin olabilirsiniz.

0

muhtelemen reklam geliri vardır yoksa kimse babasının hayrına para vermez bu zamanda ki vermesinde

0

sitede bulunan reklamlardan sağladıkları kazanç ile ödeme yapıyorlar.

0

bende bunu düşünüyordum diğer uygulamalarin reklamdan aldıkları gelirleri veriyorlardı ama burda sistem nasıl diye merak ettim açıkçası peki madem şimdiye la yani reklamlar çıkanakadar ceplerinden oduyorlarsa ya reklamlardan kazanç elde edemezlerse bulacak diye düşünüyorum.

0

evet güzel bir soru buna benimde cevabım reklamlar gelmiyene kadar ceplerinden ödiyorlardı ama şu an reklam gelirleri elde etmeye başladılar ve o yüzden insanlar artık güveniyor ben 30 tl cekim talebi verdim yatırdılar şahsen ben böyle para kazandıran uygulamalara pek inanmazdım ama sorumani beni şasırttı ve güvenimi sağladı burası bana ek gelir oldu o yüzden burdayım.

1

günler sonrasında artık reklamlarımız var. reklamda yok kazancımız nereden gelecek diye kimse endişelenmez herhalde.
çok kısa bir sürede kimseyi mağdur etmeden ödemelerini yaptılar ve bu yolda da gayet başarılı oldular.
umarım daha çok kazanç elde eder ve bu alanda kalıcı olurlar. biz de ufak ufak bütçemize katkıda bulunmaya devam ederiz.

0

henüz bir gelirleri yok ve cepten yiyorlar. ama yakında inşallah bu sitede reklam görmeye başladığımızda bir gelirleri olmuş olacak ve bizim gelirlerimiz de artacaktır :)

1

alttaki cevaplardan sadece birisi doğru. doğru cevabı veren @faruk0675 tebrik ederiz.

1

adamlar şu anda ceplerinden harcıyorlar. ilerleyen zamanlarda aktiflik arttıkça ve site sayfası yukarılara çıktıkça buraya reklamlar gelecek ve o reklamlardan aldıkları ücretlerle açıklarını kapatıp para kazanacaklar diye tahmin ediyorum.

0

sürekli siteyi yeniliyoruz ve sitede geziniyoruz. bu sayede site googleden para kazanıyor ve bize ödeme yapıyor.

0

kara para mı diyorsunuz ? bu zamanda helâl para nerden kazanılıyor ?

0

tıklanmalarından dolayı google siteye para ödüyor zaten. site reklam karsılığında para alınsa da alınmasa da google siteye para ödemekte.