1

önceleri cebinden verdiğini yazmıştı zaten sorumani site yönetimi. artık reklam gelirleri var. site amacına ve gelmek istediği yere emin adımlarla gidiyor. umarım bizde hak ettiğimiz geliri elde ederiz ve sürekli bir ek gelir elde ederiz bu sayede.

0

suan reklam almak için daha çok erken bir site oldugu için yada kendileri belli yere gelmek için bence tabiki sorumani ekibinin de bildiği ve kazanc sağladığı yerler kesin vardır.yada bence sahibi geliri yüksek bir kişidir.ayrıca buranın reklam almasi da biz değerli üyelere bağlı ne kadar destek olursak ne kadar üye katarsak bu hem site için kazanc hemde bizim için kazanc olcaktir eminim bende buda bize daha yeni seyeler hatta kazancın artmasına kadar etki etcektir .bu plartformu bu yüzden kutluyorum.

1

yazar sayısı zamanla daha da artacak ve sitemiz o zaman reklam almaya başlayacak. şuan cepten harcıyorlar herhangi bir kazançları yok. umarım en kısa zaman da reklam almaya başlarız çünkü bizim kazançlara da etki edeceğini düşünüyorum reklamların.

1

site daha çok yeni olduğu için reklam alınamıyor. belli bir üyeye ulaşması lazim reklam alabilmesi için. kazanclari da şuan kendi ceplerinden dağıtıyorlar. ve ödrme yapilip yapilamadigina dair bir suphrniz olmasin. ikinci defa limite ulastim. suan 28 liram mevcut kazanç hanemde. bir iki gune ikinci odeme talebinde bulunacağım. :)

1

reklamı her önüne gelene vermiyorlar dostum. site daha çok yeni. çok iyi işler yapacaktır ancak şuan için reklam alacak durumda değil. çok yakında alıcaktır inanıyorum

1

bence tıklanma ile büyük kazanç elde ediyorlardır.

1

bana göre zamanla sorumani reklam alacaktır. sorumani daha yeni bir platformdur. git gide büyümektedir. hergün nerdeyse bir değişiklikle karşımıza çıkmaktadır.

1

şu an site henüz yeni olduğu için reklam yok, yeni bir site açarsanız ne demek istediğimi anlarsınız, hemen reklam koyamıyorsunuz kısaca. yani bu site şu an cepten yiyor, ileride reklamlar gelecektir buna emin olabilirsin

1

reklam alabilmesi için üye sayısının belli bir seviyeye ulaşması gerekir. birkaç güne başlar reklamlar.