0

ajansa hiçkimsenin olmadığı bir yerde olmayı isterdim ben çünkü artık tüm ınsanlardan sıkıldım yani . sessiz ve huzur bulacağım bir ortamda olmak istiyorum. mesela deniz kenarı olabilir sadece huzuru dinlemek istiyorum. herşey herşey sıkıcı geliyor ve bunaldim hergün aynı şeyler oluyor hiç farklı birşey olduğu yok . ben gerçekten bunaldım artık.

0

suan okulda okumayi ve okula gitmeyi isterdim bi yanlislik uaparak okul okumayi birakip aradan 4 yil gecti ve okul onuyarak unuversteye giderek orda bi meslek sahibi olmak isterdim bende cok okumayi istiyorum once okulun kiymetini bilmiyordum ve okula gitmek istemiyordum artik 8 sinifi bitirdim ve teog sinavinida bitirdim ve karneleri aldim arada 2 ay fecti ve okulun baslamasina 1 ay kaldi ve abim trafik kazasi gecirince okulum hangi tercihimi vermedim ve beni en kotu okula gibderdi ve vende okula gitmedim artik okulu biraktim ve acik ogretim okulunuda vana biraz sacma geliyor.

0

ülkenin ve toplumun baskısından sıkıldığım için ve genel olarak buradaki insanlarla sağlıklı bir iletişim kuramadığım için şu an ıssız bir adada bir evde kütüphanemde olup bilim adına çalışmalar yapmak ve aynı zamanda merak ettiğim ve ya ilgi duyduğum eylemleri gerçekleştirmek isterdim. böyle düşünsenize bir adadasınız ve ormanlık bir alan da var, masmavi bir denize çıkan güzel ve temiz kumsal da. insan burada kendini dinlemeye zaman bulur ve kendi gelişimi açısından çok güzel ilerleme kat edebilir.

0

şuan lisedeki arkadaşımın yanında olmayı çok isterdim. o bu aralar kötü günler geçiriyor ve bana ihtiyacı var bu yüzden onunla olmak isterdim. en azından dertlerini oaylaşırdı içini dökerdi benim varlığım belki biraz bile olsa ona huzur verirdi. biz onunla çok zor zamanlarda birlikte mutlu olmayı başarabiliyoruz belki yine beni görünce mutlu olurdu. ev işlerinde yardım ederdim biraz dinlensin diye. ya da çıkıp biraz gezerdik ona hava aldırırdım değişiklik olurdu eski anılarımızdan bahsaderdik. onu çok özlüyorum oda beni çok özlüyor ama kader işte buluşamıyoruz. kim bilir belki birgün nasip olur.

0

japonyada orda üniversite okumak ve hayallerimi kuracağım

1

valla kardeşim şuan denizlik bir yerde olmak isterdim. gündüzleri deniz kenarinda güzel bir yürüyüş, sahil cafelerinde sıcak bir kahve çok güzel olurdu ama bu maddiyatla ancak bakkala ekmek almaya gidebiliyorum. hayaller ve gerçekler işte:)

0

istanbulda olmak isterdim en cok oraya gitmek isterdim ama gecen gun gidecektim ama nasip olmadi kiz kulesi falata kulesine gitmek isterdim ve cok guzel bir yer .

0

şu anda yurt dışında olabilirdim . oraları gezip görmeyi çok isterdim bu sebepten . veya şehir dışında tatilde olabilirdim buna da razıyım. doğayla iç içe olmayı hatta kamp yapmayı veya karavanımla gezmeyi denize yakın bir yerde vakit geçirmeyi ateş yakmayı isterdim . sanırım tam bir doğa insanı ve yeşillik hastası biriyim . yine sevdiğim bir çok hayvanla vakit geçirmeyi onlarla beraber olmayı onların başını okşamayı isterdim . arkadaşlarımla kamp yapmayı sohpeti etmeyi gökyüzüne bakmayı sessizliği dinlemeyi ve mümkünse üşümemeyi isterdim. kafamı dağıtmak için dinlenmek huzur bulmak için bana iyi gelirdi bu sebepten uzaklaşmak isterdim.