0

şu an onun yanında olmak isterdim falan diye özlü söz soylemiycem şu an meslegimin başında olmak isterdim

0

şuanda sulak ve bol yeşillikli bir tatil köyünde kafamı dinlemek isterdim. gerçekten o kadar ihtiyacım var ki. birkaç günde olsa uzaklaşmak isterdim. sonuçta herkesin sıkıldığı ve hayattan yorulduğu zamanlar oluyor. ben de uzun zamandır yorunum kendime göre ağır şeyler yaşadım artık sıkıldım. gerçekten insan biraz kafa dinlemek istiyor. maddi açıdan iyi olsaydım bikaç günlüğüne uzaklaşırdım yani.

0

şu an olmak istediğim yerlere gidiyorum zaten.. daha güneyde olmak isterdim, şimdi en sevdiğim insanlarla oralara gidiyoruz.. başka bir şey istemem sanırım bu ara ya.. zaten başıma ağrı giriyor ara ara düşünmekten saçma sapan şeyleri. allahtan suya gireceğim ve güneye gidiyor olduğum için çok mutluyum.. arada geçmişe takılıp geleceğe takılıp ağrı yapıyor bünye.

0

bir sahil, deniz kenarında, dalga seslerinin arasında huzurlu bir yerde olmak isterdim. buna o kadar çok ihtiyacım var ki.. hayatın yoruculuğu ve acımasızlığı.. insanların iki yüzlülükler, içten pazarlıklı olmaları, kimseye güvenememek.. en yakınının, en sevdiğinin bile seni yalnız bırakması. ne yapacağını bilememek tam olarak böyle bir durumun içerisindeyim ve biraz olsun huzur dolu bir yerde olmayı isterdim. kafamı dinleyebilecek, güç toplayabilecek bir yerde. herkesten uzak sadece doğa ile olmak isterdim. şu an tek başıma bilgisayarımda odamdayım ve keşke ışınlanma olsaydı ve ben bir deniz kenarına ışınlanabilseydim.

0

yeşillikler içinde olmak isterdim bir yandan denizin güzel görüntüsü ve sesi bir yandan kuşların sesi bir yandan da çiçeklerin mis gibi kokusu hayali bile güzel küçük bir bebeğim vat bu yıl daha çıkamadık tatile 3 gün sonra inşallah gidicez

0

şu an nerede olmak istediğimi ben de bilemiyorum belki de bulunduğum yerden memnun olduğum içindir. ama öyle sıkıntı ve anlayışsızlık yaşadım ki son günlerde bundan 2 ay önce olmak istediğim bir çok yerde bile olmak istemiyorum.

0

ailemden uzaklaşabileceğim yere... beni çok sıkmaya başladılar. gittikleri yere gidicem, geldikleri yere gelicem... artık boğulmaya başladım bu durumdan. maddi olarak kendimi biraz toparlasam birkaç günlüğüne uzaklaşmak adına nereye olursa gitmek istiyorum. şu sorumani de ödemeleri yapsa burada daha fazla aktif olup 1-2 haftaya buradan güzel kazanç elde ederim ama işte yatırmıyorlar paraları, lanet giresiceler... sanki bir tek kendileri ekonomik zorluk çekiyor, ödemeleri alamıyorlarmış gibi davranıyorlar. halbuki bizim sayemizde ayakta duruyorlar. bu kadar geciktirecek ne var sanki ödemeleri. ödemelerimizi yapsalar ellerine yapışacak sanki. millet burada iki kuruş kazanayım diye bakıyor yaptıklarına bak....

0

tek başıma sahil kenarında kumsalda oturup denizi izliyor olmak isterdim en huzur bulduğum yer orası sessizlik sakinlik paha biçilmez.

0

şu an nerede olmak isterdim gerçekten şuan köyümde olmayı çok isterdim çok özledim köyümü keşke gitme imkanım olabilseydi keşke görünmez olup da gitme şansım olsaydı istediğim zaman gıdemıyorum herhalde 7 senedir köyüme gidemiyorum ama gitmeyi o kadar çok isterdim ki yani içimde bir ukte oldu artık gidemiyorum bu yüzden içim sızlıyor gerçekten çünkü tüm akrabalarım orada ben gidemiyorum maalesef ki bazı nedenlerden dolayı gidemiyorum inşallah bir gün giderim şu anda dualarım bu yönden inşallah bir gün gidebilirim onun dışında gitmek istediğim hiçbir yer yok bu ne gezme taraftarı gezip tozmak eğlenmek yani gerçekten bunların hiçbirini istemiyorum sadece doğduğum köye gitmeyi çok isterim hepsi bu başka bir yerde olmak istemezdim

0

yasadigim yerden memnunum aslinda ancak secme sansim olsa yurtdisinda yasamak isterdim. tercihen guney amerikada uruguayda sansimi denemek isterdim. hakkinda biraz arastirma yaptimda insanlar arasindaki gelir farki yok denecek kadar az. tarim hayvancilik ve bilimum konudada yukseliste bir ulke

0

türkiye hariç herhangi bir yer olabilir.

1

şu anda nerede olmak isterim böyle yeşillikli bir tatil yerinde olmak isterdim böyle doğanın tadını kokusunu olan bir yerde güzel bir tatil yapmak isterdim ama maalesef öyle bir isteğim gerçekleşmeyecek çünkü hem maddi durumdan dolayı hem de kızımı dersi için şehir dışına çıkma bir durumum da yok yani tatil yapacak bir durum.

1

şuan bir sahil kasabasında olmak isterdim. biraz kafa dinlemek isterim. o kadar kafam dolu ki biraz dağıtmaya ihtiyacım var açıkçası ama maddiyat her yerden engel oluyor.