0

hepsini aynı kefeye koymamak gerekiyor fakat genelleme olarak kaliteli oyuncular

0

galatasaray transferin son gününde hareketli saatler yaşayarak standart liege'den stoper bölgesine luyindama'yı,kasımpaşa'dan ligimizin şu an ki gol kralı diagne'yi, marsilya'dan yunan golcü kostas mitroglou'yu kadrosuna katarak eksik bölgelere takviyeler yaptı.alanyaspor deplasmanında şanssız bir gol yiyerek geriye düşmesine rağmen oyuna asılan galatasaray puan kaybına engel olamadı maalesef, mitrogluo'ya fazla top gelmedi topla da buluşturamadı arkadaşları ama luyindama güzel bir performans sergiledi.devre arasının diğer iki transferi marcao takıma yavaş yavaş alışıyor, emre taşdemir alternatif oyuncu olarak kadronun geniş tutulması için rotasyon oyuncusu olarak transfer edildi ve ona da şans gelecek ilerleyen zamanlarda ve bu yüzden izlemeden yorum yapamam.diagne kasımpaşa formasını giydiği dönemde cezası nedeniyle kadroda yer alamadı, takımın ileride ki uçta en büyük kozu olarak diagne görülüyor.resmen gol vuruş ustası her türlü golü kokluyor, sahada sürekli maçın içinde ve nerde ne zaman duracağını kimse kestiremiyor adeta gol makinesi ve ligimizde en çok gol atan yabancı oyuncu ünvanına ulaşabilir bu gidişle çünkü daha şimdiden 20 golü var.kasımpaşa formasıyla 20 gol attı takımını zirve içerisinde tutmuştu bir aralar, şimdi kasımpaşa ligde iyi değil puan kaybına uğruyor.ligimizde en çok gol atan yabancı futbolcu geçen sezonun galatasaray forması giyen gol kralı olan gomis'e ait, diagne kasımpaşa formasını giydiği dönemde ki performansı ile 40 gole yakın bir sayıya ulaşır ve bu tacı takabilir futbolda.galatasaray'da bir de semih kaya transferi yapıldı, stoper bölgesinde arka arkaya kayıplar yaşandı kadro dışı kalan serdar aziz fenerbahçe ile anlaştı, stuttgart'ın tarihin en pahalı transferi olarak galatasaray'dan ayrılan ozan kabak ve geçen yıl ki şampiyonluğun mimarı olan garry rodrigues takımdan ayrılan isimler olmuştu.galatasaray'da taraftarın çok istediği forvet transferi yapıldı, artık bundan sonra takıma kimyaların uyuşması gerekiyor o oyuncuların ve ben de çok yararlı olacağını düşünüyorum hepsinin.

0

galatasaray in devre arasında kadrosuna kattığı en sağlam oyuncu diagne. çünkü galatasaray forvet sıkıntısı çektiği için aradığı kanı diagne de bulabilir. çünkü önceki takımda 20 gol attı. galatasaray için aranan kan niteliğinde. çok büyük faydası olur düşüncesindeyim. galatasaray in devre arasında kadrosuna kattığı bir başka oyuncu mitrogluo . galatasaray için gereksiz bir oyuncu. çünkü eski formundan uzak. takım için fazla bir şey yapamaz diye düşünüyorum. galatasaray in devre arasında kadrosuna kattığı başka bir oyuncu emre taşdemir. orta saha oyuncusu. gelişme gösterebilir genç bir oyuncu. devre arasında gelen başka bir oyuncu savunma oyuncusu marcao . savunmada çok kaliteli bir oyuncu. galatasaray için faydalı olacaktır. başka bir oyuncu liyundama . bu oyuncu da galatasaray için faydalı olabilecek bir oyuncu. ikinci yarıda galatasaray a başarılar dilerim.

0

iyidar eder inşaallah galatasaray bu sene iyi maçlar çıkarır 2019 buze sans yetirsin
inşaallah şampiyonlar ligi'nde mücadele eden temsilcimiz galatasaray bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor erkal seçim bürosunu açtı gitti gol attı kendisine orta açtı gitti gün içinde iade edebilirsiniz ancak bu durum karşısında çok dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum ama ben gunduzleri daha fazla galatasaray maçı izliyorum

0

galatasarayın devre arasında kadrosuna kattığı isimler, aslında son gün katılan ve transfer dönemin başlarında kadroya katılan 2 oyuncu dışında bence fena değil.mitroglou özellikle çok gereksiz ve yersiz bir transfer.uzun yıllardır takip ettiğim yunanistan kariyerinde sırf onun için olympiakos maçları izlediğim bir oyuncudur kostantinos mitroglou. fakat felaket şekilde kariyeri düşüşte. eğer ki eski haline dönerse emin olsun ki herkes diagne falan hikaye kalır yanında. fakat ne benfica kariyeri ne marsilya kariyeri bu dönüş sinyallerini vermek için yeterli olmadı. sürekli belirli bir standartın altında kaldı ve gittiği takımlardan 1 sene sonra yaka paça yollandı hep.bu sebepten dolayı mitroglou transferine son derece olumsuz bakıyorum lakin mevcut durum ve şartlar içerisinde. zaten marsilyanın taraftar forumları da oyuncudan kurtulduğu için bayram havası estiriyor adeta. bilindiği üzere marsilya mitrogloudan boşalan santrafor bölgesine mario balotelliyi takviye etti. buda önemli bir gelişmeydi tabii. galatasarayın bir diğer transferi ise emre taşdemir. belki de yahu bu adamın ne işi var neden alındı dedirten ilk oyuncuydu. bursasporun sürekli sakatlık problemleri yaşaması ve takım içi huzursuzluk çıkardığından dolayı sözleşmesini fesih ettiği oyuncuyu galatasaray adeta avını bekleyen bir kurt gibi gidip kaptı. sol bek rotasyonunda zaten nagatamo ve ömer bayram bulunurken, gerektiğinde linnes burada oynarken bu transferin ne gereği vardı anlamak gerçekten çok zor. bana göre en iyi transferleri ise marcao transferi. net olarak belli etti ki marcao taş gibi bir stoper. portekizin sonuncu takımından gelmiş olması kötü oyuncu olduğunun göstergesi değil. çıktığı 3 lig maçında da son derece iyi bir performans ortaya koydu. biraz çabukluk,atletizm sorunu var fakat fiziksel mücadelesi ve hava toplarında ki etkinliği ile bu açığını yarı yarıya kapatıyor. verilen 4 milyon eurodan çok daha fazla paraya satılabilecek bir potansiyeli var bu oyuncunun. luyindama transferi ise bana göre geleceğe dönük fakat çok ama çok uçuk bir ücret ödenerek yapılmış bir transfer. 5 aylık aldığın bir oyuncuya bu para çok fazla. satın alma opsiyonu olması olmaması hiç önemli değil o paraya ingiltereden orta sırada bulunan bir takımın stoperini de çok rahat kiralayıp kafan rahat sezon geçirebilirdin. performansı iyidir kötüdür işin o kısmında değilim fakat ben verilen paradan dolayı şikayetçiyim. galatasaray olayı bir şampiyon olamama durumunda direkt olarak batış açıklayacak. üstüne birde bu transferler eklenince olası bir başarısızlıkta yani hem şampiyonluk gelirinden olma hemde şampiyonlar ligi gelirinde olma durumunda çok büyük problemler bekliyor sarı kırmızılı ekibi. diagne transferine bilerek değinmedim burada çünkü diagne zaten kendini fazlasıyla kanıtlamış 17 maçta 20 gol atmış bir adam. tutupta kötüdür veya iyidir dememe zaten hiç gerek yok. hani derler ya mal ortada diyen aynen öyle. ne yapacağı, neler katacağı bariz belli olan bir oyuncu. galatasaraya çok şey katacak.