0

chelsea'den alınan moses biraz iş yapacak gibi görünüyor ama genelde faydasız transferler olduğunu sonuçara bakarak söyleyebiliriz.

0

fenerbahce iyinin kötüsü transfer yaptı ama faydası olması için takımın takım gibi oynamasi lazım hala hazirdaki futbolcular kötü değil ama takımdaki sorunlar nedeniyle istediği bir futbol ortaya koyamıyor. takım bir anda başkan ve teknik direktör değişikliği olması yeni futbolcuların gelmesi ve kadro dışı kalan futbolcular ile birlikte bir yenilmeye başladım takım kötü sonuçlar anlamaya devam etti ama toparlanmaya başladığında yeni transferlerle birlikte iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.

0

fenerbahçe'nin devre arası transfer politikası gayet iyi gidiyor. nokta atışı transferler yapmayı hedefliyorlar ve bu bağlamda şu saat itibari ile kesinleşen transferin hepsi neredeyse bu mottoya son derece uyuyor. fenerbahçe futbol takımı devre arasında şu ana kadar resmi olarak 3 oyuncuyu kadrosuna kattı. bunlardan bir tanesini evkur yeni malatyaspordan alınan stoper sadık çiftpınar, ingiltere premier lig de chelsea'den alınan nijeryalı victor moses, ve ezeli rakibi galatasaraydan alınan serdar aziz. moses ve sadık zaten maçlarına çıktılar onlar hakkında yazacağım. serdar aziz konusuna gelelim ilk önce. hiç şüphe yok ki eğer sakatlanmadan sağlıklı bir sezon geçirirse vereceği katkı çok üst düzeyde olacaktır serdar azizin. en iyi 5 yerli stoperden bir tanesi konumunda eğer sağlıklı olursa. galatasarayda 120 maçtan 68 tanesine çıkmış. neredeyse yarı yarıya. çok çabuk sakatlanabiliyor bu bağlamda aslında riskli de bir transfer fakat hiçbir bonservis bedeli ödenmemiş olması bu riski ortadan kaldırıyor. ben serdar transferini çok doğru ve yerinde bir transfer olarak görüyorum. bunun dışında adı geçen bittiği konuşulan tolgay, zajc transferleri de eğer gerçekleşirse bana göre fenerbahçe gelecek sezonun en iddialı takımlarından birisi olacaktır. eğer olur da yabancı kuralı gelirse, yerli oyuncu havuzunda da fenerbahçe'nin eli çok güçlenmiş olacak bu oyuncular ile birlikte. gelelim sadık çiftpınar ve victor moses transferlerine. sadık için evkur yeni malatyaspora 700 bin euro, kiralık olarak barış alıcı ve bonservisi ile birlikte yiğithan verildi. son derece akıllıca bir hamle. gerek verilen para, gerekse çok fazla forma şansı bulamayan barış alıcının tecrübe kazanması anlamında harika bir alışveriş olmuş her iki takım için. sadık ligde 2 maça çıktı fenerbahçe formasıyla. 2 maçta da görmüş olduk ki volkan demirel ve skrtel dışında yüreğiyle oynayan sahaya fenerbahçe için her şeyini veren bir futbolcu daha kadromuza katıldı. ikili mücadelelerden hiç kaçmıyor, hava toplarında çok etkili ben 2 maç özelinde sadığı çok beğendim. çok iş yapacaktır ve çok şey katacaktır bu takıma. bir diğer transferimiz victor mosesi de malatyaspor maçında izleme fırsatı bulduk. kesinlikle bu lig standartlarının çok üzerinde bir oyuncu. daha ilk maçında bunu belli ediyor zaten. kendisinde lensin ilk zamanlarda ki halini görüyorum. oda harika başlamıştı fenerbahçe kariyerine büyük bir hayranlıkla izliyorduk onu. daha sonrasında bir düşüş yaşamıştı ve beşiktaş'a gitmişti. eğer bahsi geçen diğer 2 oyuncu da takıma katılırsa fenerbahçe bu sene hem avrupa da hem de ligde çok daha iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum. zenit oyun anlamında bizden çok büyük bir fazlası olan bir takım değil. elenebilir. yeni transferlerin göstereceği performansa bağlı olarak söylüyorum tabii ki bunları. eğer amaç tamamen avrupa'ya odaklanmaksa bence 1 tane de forvet transferi mutlaka yapılmalı. eğer ki fenerbahçe 1 tane de forvet transferi yaparsa bana göre avrupa da yarı final görebilir.

0

zannetmiyorum faydalı olmayacaktır keşke daha iyi biri olsaydı

0

serdar aziz adındaki potansiyeli olan genç stoperi bedavaya takıma kazandırdılar. victor moses 1.5 yıllığına kiralandı ve tolgay arslan söylentileri de dönüyor. yeni genç bir oyuncu miha zajc adındaki empoli'nin orta sahasını transfer edildi deniliyor ve youtube skills videolarına baktığımızdan sonra da yeni messi'yi transfer etmişler gibi.. bence bu sezon değil de önümüzdeki 2019-2020 sezonu için yatırım yapılıyor ve şampiyonluk şimdiden garantileniyor.

1

fenerbahçe futbol takımının 2018-2019 sezonu ara döneminde transfer ettiği futbolcular şunlardır;

- yeni malatyaspor'dan sadık çiftpınar. 26 yaşındaki başarılı stoper takımında gösterdiği iyi performans sonucu kış transferi olarak fenerbahçe'ye geldi. stoper mevkiinde oynayan sadık'ın fenerbahçe için faydalı olacağını düşünüyorum. zaten ilk 11'de oynamaya başladı gelir gelmez. oyuncunun bonservisi 750.000 euro.

- ingiltere premier lig takımlarından biri olan chelsea'den gelen viktor moses ise 28 yaşında. nijerya vatandaşı olan başarılı futbolcu sağ kanat oyuncusu. ülkemiz temsilcisine kiralık olarak geldi. geldiği ilk maç olan yeni malatyaspor karşısında güzel bir oyun sergiledi. takımımız için çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum.

- ayrıca fenerbahçe u21 takımındaki abdulcebrail akbulut isimli genç oyuncu da (yaşı 17) a takımına aktarıldı. sol bek oynayan oyuncu da ilerisi için iyi bir adım olacaktır.

30 ocak 2019 saat 11:21 itibari ile başka gelen futbolcu görünmüyor. olursa ekleme yapacağım.