0

istanbul'da yaşıyorum. dolayısı ile trafik, gürültü, yoğunluk, kalabalık derken tahmin edersiniz ki bu şehirde yaşamak işkence gibi geliyor. bir yerden bir yere gitmek zaten ölüm sadece kahvaltı için deniz kenarı bir yere gitmek isteyip de trafikten dolayı yaklaşık 1,5 saat yollarda kaldığımızı biliyorum.. bu sadece trafik açısından değerlendirme durumu.. bunun kalabalığı yaşam şartları vs de var.. yani gerçekten işkence gibi. temennimiz en kısa zamanda durumlar uygunlaştığı zaman başka bir şehirde kendimize güzel bir yaşam kurabilmek.. okuduysanız eğer bir inşallah'ınızı da alırım..

0

yaşadığım şehir izmir ve ben burada yaşamaktan memnunum.diğer şehirlere göre biraz daha ucuz,ulaşım biraz daha kolay,sosyal yönden de güzel bir şehir.kimse kimseye karışmaz, insanları genelde hoşgörülü bir yerdir.yazları gidilecek bir çok deniz sahili olan ilçeleri var.çeşme, karaburun, urla,seferihisar,foça bunların bazılar.

0

ben yaşadığım yerden memnun değilim. 19 seneden beri aynı şehirdeyim. nasipse bu yaz başka şehire gideceğim. yaşadığım şehirde termik santral olduğu için havaya acayip dumanlar kaplıyor. bu da havayı fazlasıyla kirletiyor . nefes alınacak gibi değil. hele hele sabahları. çok kötü .

0

ekonomik ve ulaşım olarak türkiyenin en rahat şehiri olabilir ama gel gör ki sosyallik sıfır gidelim kaynaşalım yeni arkadaşlar edinelim olayı hiç yok üniyi de doğduğun şehirde okuyunca sıkıntılı bir hal alıyor tabii ki

1

evet çok memnunum hem öğrenci şehri hemde diğer şehirlere bakarak biraz daha ekonomik.eskişehirspor sevdasına da tutulduğunuz zaman eskişehir i sevmemek mümkün değil