1

kaç tane referansınız var?

14 cevap
0

ben de daha yeni site katıldığım için hiç referansım yok kimseyi davet etmedim ilerleyen zamanlarda davet etmeyi düşünüyorum.

0

şuan için sıfır ama yükselmesi için uğraşacağım sonuçta bir ek kazanç

0

hıc referansım yok fakat referans olmadanda 50 kuruş yaptım bir günde tabi şuan 60 kuruşu görürüm heralde bu. devirde kimse kimseye al bu para senin demez durduk yere yazi yaziyoruz allah bereket versin kazanıyoruz insallah cabuk yükselir kazançlarımız referans çok olsa tabiki kazancada etkisi var fakat 2 referansla olacak iş deil

0

benim şu anda hiç referansım yok kendi kendime daha iyi kazandığımı düşünüyorum. zaten referans olsalar da 2 gün sonra banlanacaklarına eminim onun için hiç gerek yok kendim de zaten kazanıyorum.

0

şuanda iki tane referansım var ilk referansım direk ilk sorudan kendini banlattı akıllıdır biraz kendini kopyala yapıştır yapmış öteki referansım iyi dün kaydettim şuana kadar 15 kuruş kazandırttı bana

0

şu anda bir tane referansim var o da sanırım bıraktı artık

0

daha şimdi kaydoldum.0 referans para çekersem paylaşıcam

0

sifir referansim var :d onceki hesabimda iki referansim vardi banlaninca onlar kaldi oylr

0

ben kendim referansla kayıt oldum ve kazanıyorum ve arkadaşlar önde yararlanmaları istiyorum ve referansimla 15 kişi kağıt oldular ve soru aniden 8 kes var ama soru aniden yine çıkmışlar.

0

ben bu sorumani sitesini kendim tesadüf buldum ve üye oldum.bir çok kişye söyledim ama bir tek oğlum oldu.o da bazen giriyor.yinede referans kazancım 8 lirayı geçti.şimdilik bu kadar.

0

ben soruımaniye ilk başlarken kimse bana referans önermedi sonra refansı anlamaya çalıştım ve arkdaşıma paylaştım ve oda benim referansım ile girdi şuan %20 lik kısmını ben alıyorum ama arkadaşım çok sık girmiyor arada bir giriyor. şimdilik referanstan kazandım para 4 kuruş arkadaşıma diyorum gir para kazan güvenilir bir site unutuyorum diyor yani diyeceğim 1 referansım var oda bir işe yaramıyor.

0

bu programı kullanmamı arkadaşım söyledi ve kendisini de referans olarak göstermemi söyledi ve kaydederken de öyle kaydetti. beni de kendinin referansı yaptı ama benin hiç referansımi yok ilerleme nasıl olur referans yaparmisin bilmiyorum. hayırlısı herşeyile. bizim referansımız allah'tir.l

0

benim referansim kendim ben bile kendimi anlayamamissam baskasi beni nasil anlayilp referansim olur

0

hiç referansım yok ama linkimi paylaşmayı düşünüyorum.