0

yani bir kadın olarak kadınların makyaj yapması pek hoşuma gitmiyor bence kadının makyajı yapmaya gerek yoktur ama yine de insanın kendi tercihidir ama eğer makyaj yapıyorsa çok abartılı ve böyle her yerini boyadan batırmamaları gerekirdi sadece hafif bir makyaj yapabilirler ama çok abartılı makyaj hiç sevmem ben zaten ben hayatımda hiç makyaj yapmadım bir kere olsun bile yapmadım.

0

en doğal hakları ama bilmeyen yapmasın çok kötü görünüyor.

0

bence kadınlar makyaj yapmamalıdırlar. çünkü kadınlar affedersiniz de makyaj yaptıklarında sanki bir boya kutusuna kafasını sokup çıkarmış gibi gözüküyorlar ve çok itici oluyorlar. bunun yerine saçlarına bakım yapabilirler. kirpiklerini uzatmaya yarayan aletleri kullanabilirler. yüzlerine krem sürebilirler. ve bunlar bence makyaj değil bir bakımdır. bu yüzden dolayı kadınlar bu saydıklarımı yapsalar daha güzel görünürler ve daha doğal gözükürler. bazen insanlar öyle makyajlar yapıyorlar ki makyajlı hali ile makyajsız hallerini karşılaştırdığımız zaman inanılmaz bir değişimin ortaya çıktığını belli bir şekilde görebiliyorsunuz. bu yüzden dolayı bir kadın olsaydım asla bir makyaj aletine başvurmazdım.

0

bu kişinin kendi tercihine bağlı bir şey hiç kimse buna karışamaz ama ben makyaj yapmadan pek yana değilim zaten hiç yapmam da.çünkü bazı kişiler o kadar abartarak yapıyor ki gerçekten 2 kişilik olarak görünüyor dış görünüş olarak

0

eğer makyaj yapan yapmayana ben senden daha güzelim yada erkeklere sen çirkinsün diyosa makyaj yapmasın ben çok sinir oluyorum bu duruma makyaj yapıyor yapmayan kıza sen çirkinsin diyor arkasından birde erkeklere hep diyorlar kası kadınlar için yapıyorlar diyorlar ama öyle bir şey yok nasıl kadın güzel gözükmek için makyaj yapıyorsa saatlerce bir erkekde kas yapmak için yıllatını veriyor ve daha iyi bir vücuda sahip oluyor keşke bende gidebilsem spora ama para yok o yüzden spor yapamıyom ama gitsem kilo vermeye çalışırdım 70kg ve benim hoşuma hiç gitmiyor 70kg olmak neyse benim diyeceklerim bu kadar inşallah beni anlamış ve sevmişindir iyi akşamlar.

0

bayanların makyaj yapmalarını hiç doğru bulmuyorum ve gerçekleri yansıtmıyorlar. çünkü bir kişi ne olursa olsun doğal güzelliğiyle yani olduğu gibi görünmesi gerekmektedir. mevlana'nın bir sözü vardır ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün demektedir.yani kişilerde oldukları gibi görünmesi gerekmektedir.kızlar kendilerini palyaço gibi boyayıp makyaj ile gelip karşıma çıkıyorlar ben de tabii ki de onu tersliyorum benim seveceğim kişi makyajsız ve doğal güzelliğiyle gelip bana görünmeli ki ben de onu sevmeliyim. aksi takdirde makyaj yaptıklarında kızlardan hoşlanmamaktayım.

0

bence kızlar makyaj yapmamalılar. çünkü diğer erkeklerin onları doğal güzelliği yani makyajsız haliyle görmek dediği için hakkı bulunmaktadır. ben bir kız dövecek isem makyajsız doğal kendi cildiyle takılan bir kız severim. çünkü makyaj yapıp kendilerini palyaço gibi boyayan kızlardan hoşlanmıyorum gerçek tiplerini yani gerçek güzelliklerini yansıtmıyorlar ve bu sayede kız bir gün makyaj yapıyor ertesi gün makyaj yapmadan geliyor ve suratı iğrenç bir şekilde görünüyor yani kısaca uzatmadan bana gelse makyajsız haliyle görürse onu anlar ve yardımcı olurum bu şekilde.

0

aga herşeyin bir abartı olayı var. yani göz var nizam var , he yap sıkıntı yokta çok fazla makyajda yakışmıyor be.

0

yani bir insana sen makyaj yapma diyemezsin. çünkü o insan zaten yapmak istiyorsa bir şeyde diyemezsin çünkü biz de öyle bir hakkı yok şahsen ben bir kadınım bana kimse kalkıp da sen makyaj yapma diyemez zaten ben abartılı bir makyaj yapmıyorum doğal bir makyaj yapıyorum o da doğal yani yani bazı kadınlar keşke abartılı bir şekilde yapmışsa iyi olur ama dediğim gibi abartılı makyaj yapanlara da saygı duymak lazım.

0

tamamen tercih meselesi yani kimse kimsenin ne yapacağına veya yapmayacağına karışamaz. isteyen makyaj yapar hatta abartır isteyen hiç yapmaz tamamen kişiye göre değişir bu durum. bence insanlar kendilerinin en mutlu olduğu şekilde davranmalılar. eğer bir kadın makyaj yapmaktan zevk alıyorsa bu ona gerçekten keyif veriyorsa evet yapmalı. ama sevmiyorsa da yapmamalı. yani bence önemli olan sadece kadının kendini iyi hissetmesi ve istediği şekilde davranabilmesidir...

-1

her kadın ne isterse onu yapar. insanların makyaj yapıp yapmayacağına da bırakalım kendileri karar versinler bence.

1

bence kadınlar makyajı abartmadıkları sürece yapabilirler . çok ağır makyaj yapıldığında çok yapay duruyor ve his görünmüyor . doğal olmalılar . bundan dolayı aşırı yapılan makyajı beğenmiyorum .